fbpx Esiintyjät ja ohjelmat tapahtumassa – Opens tapahtumasuunnittelu

Esiintyjät ja ohjelmat

Esiintyjät ja ohjelmat lisätään Opensissa kunkin ohjelman omina tietoina. Näin ohjelmaan liittyvä informaatio löytyy kyseisen ohjelmanumeron omista tiedoista ja niitä voi hyödyntää esim. tekniikka- tai lavahenkilöstö. Tietokentät myös synronoivat mm. tapahtuman aikataulun kanssa, jolloin sinulla on aina ajantasainen tieto teit muutoksia missä tahansa.

Katso video-ohje esiintyjä- ja ohjelmatietojen lisäämisestä Opensissa

Esiintyjät ja ohjelmat synkronoituvat

Esiintyjät ja ohjelmat toiminnossa voit lisätä tietoa esimerkiksi tapahtuman puhujista, orkestereista tai mistä tahansa aikataulutettavasta ohjelmakokonaisuudesta. Esimerkiksi voisit lisätä karusellilaitteen omana ohjelmanaan ja määritellä sille aukioloajat, mikäli se on tapahtumassasi tarpeen.

Voit tehdä muutoksia aikataulunäkymässä ja muutokset päivittyvät esiintyjätietohin. Esimerkisi voit siirtää esiintyjän aikoja ohjelmapaikoille tai muuttaa aikaa aikataulunäkymässä.

Huomioitavaa- tietokenttään syötetty teksti tulee näkyviin aikataulusta ladattuun PDF-dokumenttiin. Voit laittaa esimerkiksi ohjeistusta lavahenkilöstölle tähän ja tieto näkyy aikataulussa.

+ merkki lisää uuden rivin ja x perkki poistaa rivin.

Minuuttiaikataulun tekeminen

Minuuttiaikataulu kannattaa rakentaa aikataulun ajolistassa.

Jos tapahtumassasi on ns. minuuttiaikataulu, kannattaa ensin lisätä esiintyjät ja jättää esiintyjän tiedoista kellonajat lisäämättä. Silloin ne näkyvät aikataulun ajolistassa kokopäivän ohjelmina. Minuuttiaikataulu on helppo rakentaa aikoja muuttamalla tässä ajolista-näkymässä ja muutetut tiedot synkronoituvat esiintyjän tietohin. Katso aikataulun ohje TÄSTÄ.

Tulostaminen

Voit tulostaa ohjelmatiedot omaksi dokumentikseen

Voit halutessasi tulostaa ohjelmatiedot PDF-dokumentiksi, esimerkiksi backstage-huollosta vastaavalle henkilölle. Voit myös liittää tiedot normaalisti osaksi tuotantosuunnitelmaa tai info-dokumentteja. Katso ohje dokumenteista TÄSTÄ.

Esiintyjän dokumentit

Voit lisätä uusia latauspainikkeita esiintyjän dokumenteille haluamasi määrän

Esiintyjätiedoissa on valmiit latauspainikkeet rideille ja lavakartalle. Mm. Tekniikka tarvitsee näitä tietoja ja saat ne ohjelman myyjältä.

Esiintyjälle voit ladata myös muita dokumentteja haluamasi määrän lisäämällä + merkillä uusia latauspainikkeita. Muita dokumentteja voisivat olla esimerkiksi promokuvat, puhujan powerpoint materiaali jne. Esiintyjäsopimukset kannattaa ladata omana aiheenaan olevalle välilehdelle, niin pystyt määrittelemään niiden käsittelylle erikseen oikeudet tiimisi jäsenille.

Ohjelmapaikkojen käyttäminen

Ohjelmapaikka tarkoittaa aikataulussa olevaa ohjelmien kokonaisuutta. Esimerkiksi tietty esiintymislava. Opensissa on kahdenlaisia ohjelmapaikkoja: 1) Rakenteet, kuten esiintymislavat ja 2) Muut ohjelmapaika, kuten vaikka kadunkulmat. Nämä ovat sen vuoksi, koska lisätyistä rakenteista voidaan muodostaa rakennesuunnitelma esimerkiksi viranomaisdokumentteja varten. Kadunkulmat ym. ei rakenteet sekoittaisivat tämän tiedon muodostumisen ja sikse ohjelmapaikat jotka eivät ole rakenteita lisätään erikseen. Tarve voi olla kuitenkin aikatauluttaa esiintymisiä omaksi kokonaisuudekseen vaikka kadunkulmassa tai sisäänkäynnissä.

Rakenteet merkitään ohjelmapaikoiksi Teknisen tuotannon – rakenteet kohdassa kuvan mukaisesti. Tällöin aikatauluun tulee oma sarake rakenteelle ja ohjelmapaikka on valittavissa esiintyjän tiedoissa.

Rakenne voidaan merkitä ohjelmapaikaksi

Ohjelmapaikat, jotka eivät ole rakenteita lisätään aikataulunäkymässä.

Ei rakenteet merkitään ohjelmapaikoiksi aikataulunäkymässä

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2021 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja