fbpx Kouluttajat – Opens

Kouluttajat

Opens on erinomainen työkalu tapahtumatuotannon kouluttajille. Sen avulla on mahdollista toteuttaa tapahtumasuunnittelun osa-alueista harjoitustöitä tai todellisia tapahtumia.

Opens opetuskäytössä

Työn reaaliaikaisuus Opensilla tuo koulutukseen uudenlaisia mahdollisuuksia. Perinteisesti kouluttaja on arvioinut opiskelijan työn lopputulosta toimitetun valmiin materiaalin perusteella. Opensin verkossa tapahtuvaa suunnittelutyötä mahdollisuus ohjata ja arvioida myös työn edetessä. Tämä mahdollistaa vuoropuhelun opiskelijan kanssa ja kouluttaja pystyy paremmin auttamaan opiskelijan ratkaisukykyä kehittymään tapahtumatuotannon vaatimusten mukaiseksi. Opensissa suunniteltuja harjoitustöitä ei tarvitse erikseen myöskään palauttaa, koska kouluttaja toimii tapahtuman omistajana ja pystyy siten hallinnoimaan tapahtumaa tietokannassa.

Opens -osaajat työllistyvät paremmin

Opensin käyttöön harjaantuneella opiskelijalla on paremmat mahdollisuudet työllistyä tapahtuma-alalla niihin paikkoihin, joissa Opens on käytössä. Työnantajan näkökulmasta Opens -osaajat ovat haluttua työvoimaa, koska perehdyttäminen tuotantotehtäviin käy nopeammin. Opens portaali tarjoaa on myös erinomainen foorumi keikkatöiden tai oman yrityksen palvelujen esilletuomiseen.

Feelbeat Oy:n tarjoamat tapahtumakoulutukset

Feelbeat Oy:llä on vuosien kokemus tapahtuma-alan koulutuksesta. Opensin perustaja Vesa Walden on toiminut kouluttajana mm. Suomen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa kulttuurituotannon koulutusohjelmassa, matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon kouluttajana tapahtumatuottajan osaamisalalla useissa oppilaitoksissa, yrittäjän ammattitutkinnon koulutusohjelmissa ja lukuisissa yksittäisissä koulutuspäivissä vuodesta 2006 lähtien.

Feelbeat Oy:n koulutusmenetelmä

Feelbeat Oy tarjoaa tapahtumasuunnittelun koulutuksia ja Opens -ohjelmiston käyttökoulutuksia. Koulutusten sisältö ja laajuus mukautuu asiakkaan tarpeen mukaisiesti. Koulutuksen kokonaisratkaisu muodostuu neljästä eri osa-alueesta yhdessä tai erikseen. Mahdollisia osa-alueita ovat 1. Verkkokurssit, 2. Luennot 3. Kehityspäivät ja 4. Webinaarit.

Yksittäisiä verkkokursseja voit tilata omaan käyttöösi suoraan verkkokaupastamme ja hyödyntää niiden sisältöjä vaikka samalla kun suunnittelet tapahtumaasi. Luentopäivistä, kehityspäivistä ja webinaareista teemme erillisen tarjouksen.

Huom! Mikäli haluat hyödyntää verkkokurssejamme osana omaa opetustasi isommalle joukolle, voidaan verkkokurssien käyttöoikeus ja hinta räätälöidä kokonaisuuden mukaan. Pyydä tarjous!

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2021 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja