fbpx Tilaa Opens demo – Opens

Tilaa Opens demo

Parhaan käsityksen Opensista saat, kun kokeilet sitä itse. Tilaa Opens demo itsellesi ja testaa tapahtuman suunnittelua Opensin avulla omaan tahtiisi. Demo on käytössäsi 7 päivää, jonka jälkeen kaikki demo-tapahtumaan lisäämäsi tiedot poistuvat.

Klikkaa sivun oikeassa reunassa tai alla olevaa TILAA DEMO -painiketta ja testaa demotapahtumaa. Tarvittaessa katso ohjeita alempaa.


Luo itsellesi Opens -käyttäjätunnus

Kuka tahansa voi luoda itselleen Opensiin käyttäjätunnuksen itselleen ja se ei maksa mitään. Tällä omalla käyttäjätunnuksellasi pystyt työskentelemään kaikissa niissä tapahtumissa mihin sinulle annetaan oikeuksia.

Näin toimii myös demotapahtumamme. Luo itsellesi käyttäjätunnus ja valitse siinä yhteydessä että haluat kokeilla demotapahtumaa. Demotapahtuma aukeaa automaattisesti ja poistuu viikon jälkeen.

Kun luot itsellesi käyttäjätunnuksen, saat sähköpostiisi linkin jota klikkaamalla varmistetaan että Sinä oikeasti käytät tätä ilmoitettua sähköpostia. Tämän varmistuksen jälkeen voit kirjautua suoraan Opensiin.

Samalla tunnuksellasi pystyt kirjautumaan Opens LiveAPPiin, jonka saat ladattua APP Storesta ja Google Play -kaupasta. Käytä hakusanana Opens LiveAPP.

Katso videolta ohje käyttäjätunnuksen luomiseen ja demotapahtuman tilaamiseen:

Katso videolta ohje käyttäjätunnuksen luomiseen

Jatkossa pääset suoraan kirjautumaan Opensiin

Kun olet luonut itsellesi oman käyttäjätunnuksen, voit kirjautua jatkossa suoraan Opensiin. Käyttäjätunnuksesi on ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasana on se minkä itse määrittelit.

Kirjautumaan pääset opens.fi -sivun LOGIN valikosta tai suoraan TÄSTÄ

Saat ohjeita demokäytön aikana

Demokäytön aikana lähetämme sinulle kerran päivässä sähköpostin, jossa saat käyttöohjeita ja kerromme tarkemmin, kuinka voit hyödyntää Opensia tapahtumasi suunnittelun eri vaiheissa. Kannattaa myös hyödyntää INFO -sivuamme, jossa voit lähettää tukipalvelupyyntöjä ja hakea hakusanoilla käyttöohjeita. Info-sivu on opens.fi sivun ylävalikossa.

Tilaa Opens demo ja tutustu itse ohjelmistoon.

Opens on kehitetty Suomessa, tapahtuma-alan ammattilaisten toimesta ja sillä on suunniteltu satoja tapahtumia. Opens on tapahtumatuotannon yleistyökalu, joka soveltuu kaikille tapahtumatyypeille. Opensilla voit laatia tapahtumastasi tai palvelustasi templaten, jolloin kun uusi tapahtuma avataan tulevat kaikki tiedot templatesta esiasetukseksi tapahtumaasi.

Mitä jos en ehtinyt testata viikon aikana?

Joskus käy niin että viikko olikin kiireinen ja sen aikana ei ehtinyt kunnolla testaamaan demotapahtumaa. Sinun ei tarvitse luoda uutta käyttäjätunnusta, vaan voimme avata sinulle uuden demon. Uusi demo on taas viikon käytössäsi.

Voit myös vaikka ensin vähän vilkaista Opensina ja myöhemmin tutustua paremmin uudella demolla.

Lähetä tukipalvelupyyntö INFO -sivultamme LÄHETÄ LIPPU -toiminnolla. Avaamme sinulle uuden demotapahtuman.

Lähetä lippu -toiminnolla voit lähettää tukipalvelupyynnön Opensin käyttöön liittyen.

Kenelle?

Opens sopii tapahtumapaikoille, tapahtumajärjestäjille- ja tilaajille, kouluttajille ja tapahtumatyöntekijöille.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja