fbpx Hinnoittelu ja lisenssien tilaaminen – Opens-ohjelmistossa

Hinnoittelu

Opensin hinnoittelu on joustavaa ja mukautuu tarpeesi mukaan. Voit täydentää tilaustasi tai keskeyttää tilausjakson milloin vain haluat. Kun työskentely tulee taas ajankohtaiseksi, voit aktivoida tilauksesi uudelleen. Tietosi säilyvät Opensissa, vaikka tilauksesi ei olisi aktiivinen. Näin voit jatkaa työskentelyä siitä mihin jäit. Kaikilla lisensseillä voit luoda rajattomasti tapahtumia.

Kokeile itse eri hintavaihtoehtoja alla olevalla laskurilla.

Voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen ottamalla yhteyttä myyntiin:

010 508 6690 tai sales@opens.fi

Mikä Opens-lisenssi sopii minulle parhaiten?

Kokeile laskurilla, mikä lisenssi ja lisäpalvelut olisivat sopivimmat käyttöösi! Laskuri suosittelee sopivaa pakettia ja laskee kokonaishinnan (Alv 0) valitsemillasi asetuksilla. Syötä numero kenttään tai siirrä pallo vasemmalta oikealle.

Hintalaskurin termistö

Solo-lisenssi on freelancerin valinta – olet itse sekä tapahtuman omistaja että tuottaja.

Team-lisenssi on oikea valinta kun tapahtuman suunnitteluun osallistuu useita henkilöitä.

Enterprise-lisenssi on isoille toimijoille räätälöity ratkaisu.

Kaikilla lisensseillä voit luoda rajattomasti tapahtumia.

Tuottaja määrittää tapahtumaan muiden käyttäjien työskentely- oikeudet ja pääsee käsittelemään kokonaisvaltaisesti tapahtuman tietokantaa.

Omistaja avaa uudet tapahtumat, nimeää tuottajat ja pystyy hyödyntämään lisenssillä olevien tapahtumien analytiikkaa.

Ohjelmiston käyttökuukaudet: Kuukausimaksajana voit välillä sulkea lisenssin ja avata sen jälleen tarvittaessa. Maksat vain käytössä olevilta kuukausilta. Vuosimaksajana taas saat alennusta hinnasta.

Tilaa lisenssi  ja laajenna  sitä mukaa kun tarpeesi kasvaa!

Montako tuottajaa?
Montako omistajaa?
Laskutus

Solo

  • 1 omistaja-tuottaja

Team

Enterprise

  • tarvitsemasi määrä omistajia
  • tarvitsemasi määrä tuottajia

Hinnoitteluun vaikuttavat tekijät

Opensin hinnoitteluun vaikuttaa valitsemasi lisenssi, tuottajien määrä, omistajien määrä ja tilausaika. Saat laskurilla hinnan siirtämällä muuttujan kohdalla palloa vasemmalta oikealle tai syöttämällä uuden arvon numerona muuttujan kenttään.

Lisenssit

Solo-lisenssi on yhdelle käyttäjälle tarkoitettu lisenssi. Solossa et voi antaa oikeuksia muille käyttäjille tapahtumaan.

Team-lisenssi on oikea valinta kun tapahtuman suunnitteluun osallistuu useita henkilöitä tai tapahtumatietoa tallennetaan monen käyttäjän toimesta.

Enterprise-lisenssi on isoille toimijoille räätälöity ratkaisu.

Muuttujat

Tuottaja on käyttöoikeus, jolla pääsee käsittelemään tapahtuman asetuksia ja määrityksiä. Tuottajaoikeus kannattaa antaa esimerkiksi silloin, kun ulkoistat tapahtumasi tuotannon.

Voit siirtää lisenssilläsi olevia tuottajaoikeuksia käyttäjältä toiselle, jolloin sinun ei tarvitse hankkia jokaiselle käyttäjälle omaa tuottajaoikeutta.

Omistaja on pääkäyttäjäoikeus, jolla voi avata uudet tapahtumat, hallinnoida tuottajaoikeuksia ja tapahtumatietokantaa, sekä avata uusia tapahtumia ja päivittää omia tapahtumapohjiasi. Omistajana voit myös suunnitella tapahtumaa, jolloin omistajakäyttäjä ei tarvitse erillistä tuottajaoikeutta.

Omistajat voivat ylläpitää myös omaa tapahtumapaikkojen tietokantaa, johon voit perustaa uusia tapahtumapaikoja ja ottaa ne käyttöön omissa tapahtumissasi. Tapahtumapaikoihin voi liittää mm. pohjakuvia, dokumentteja, tietokenttiä ja tilan teknisiä tietoja.

Voit siirtää halutesasi omistajaoikeuden käyttäjältä toiselle tarpeiden muuttuessa.

Omistaja- ja tuottajaoikeuksien määrä voidaan lisätä tilauksellesi milloin tahansa ja vähentää tilausjakson vaihtuessa. Opens mukautuu tilanteesi mukaan.

Tilausaika

Kuukausitilaajana maksat vain käytössä olevilta kuukausilta.

Vuositilaajana saat veloituksetta käyttöoikeuden 2kk ajalle, jolloin kokonaishinta on edullisempi.

Kummassakin vaihtoehdossa voit halutessasi päättää tilauksen sopimuskauden loppuun mennessä ja tarvittaessa tilata Opensin myöhemmin uudelleen. Omat tietosi ovat tallessa ja voit jatkaa siitä mihin jäit.

Muutokset tilaukseen tehdään lähettämällä tukipalvelupyyntö tukisivustolta. Tukisivulle pääset TÄSTÄ.

Suunnittelupäivä -palvelulla vakioitu tapahtuma Opensiin.

Suunnittelupäivässä suunnittelemme tapahtumaa yhdessä. Opit käyttämään Opensia ja tapahtumasi suunnitelma etenee. Suunnittelupäivään kuuluu ennakkomateriaali ja 2kpl 3h yhteisiä työskentelysessioita Teamsissa.

Tapahtumapohja nopeuttaa työtäsi

Parhaan hyödyn saat Opensista, kun laadit tapahtumastasi- tai palvelustasi vakioidun tapahtumapohjan. Tällöin uuteen tapahtumaan aukeaa valmiina esiasetukset tapahtumalle ja uuden tapahtumasi suunnitelman tekemiseen riittää täydennykset ja muokkaukset.

Tapahtumapohjan avulla voit määritellä kuinka projekti viedään läpi joka kerta samalla tavalla riippumatta projektissa mukana olevista henkilöistä.

Tapahtumapohja on hyödyllinen myös siksi, että voit parantaa sitä vähän kerrallaan aina paremmaksi.

Tee itse tai tilaa palvelu

Tapahtumapohjan laatiminen vie aluksi aikaa. Sen jälkeen kun pohja on laadittu, nopeuttaa se toimintaasi merkittävästi. Voit laatia tapahtumapohjia itse tai voimme halutessasi laatia sinulle tapahtumasi suunnitelman avaimet käteen palveluna.

Sparraussessiot

Suunnittelupäivien lisäksi on mahdollista järjestää 1h mittaisia sparrauksia, joissa ratkaisemme eteesi tulleita kysymykisä, koulutamme Opensin käyttöä ja autamme tapahtumasi suunnittelussa.

Palvelujen hinnat

Suunnittelupäivän -palvelun hinta on 1500€ + ALV 24%. Varaa suunnittelupäivä TÄSTÄ.

Suunnittelusession hinta on 125€ + ALV 24% / sessio. Varaa suunnittelusessio TÄSTÄ.

Koulutuspalvelut

Toteutamme myös tilauksesta tapahtumatuotannon koulutuksia livenä ja verkossa. Tapahtumatuotannon verkkokurssiin voit tutustua tarkemmin ja tilata kurssin itsellesi TÄSTÄ. Omista koulutustilaisuuksista laadimme sinulle erillisen tarjouksen. Pyydä tarjous myynnistämme: sales@opens.fi

Tutustu tarvittaessa myös tukipalveluumme, josta saatat löytää usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia. Siirry tukipalveluun TÄSTÄ.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja