fbpx Tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssi – Opens

Tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssi

Tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssi on sisältö, jonka avulla hahmotat kokonaiskuvan tapahtuman toteutuksesta järjestäjän näkökulmasta. Kurssin avulla pystyt paremmin työskentelmään yhteistyössä tiimisi kanssa ja toteuttamaan tapahtumasi onnistuneesti. Kurssin aikana sinulle syntyy konkreettinen tapahtumasi tuotantosuunnitelma ja muita tärkeitä dokumentteja toteutusta varten.

Katso tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssin esittely videolta

Tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssi soveltuu esimerkiksi kokousten- ja tilaisuuksien järjestäjille, urheiluseuroille ja yhdistyksille, sekä tapahtumapaikoille. Sisältö sopii hyvin aloittaville tapahtumatuottajille, joilla on tulossa oma tapahtumatoteutus tai tarve laatia omia tapahtumakonsepteja.

Opiskele silloin kun sinulle sopii

Koulutuksen menetelmänä on itsenäisesti käytävä kurssisisältö videoaineistoina, tehtävinä ja lisätietojen dokumentteina. Videomateriaalit ovat muutamista minuuteista joihinkin kymmeniin minuutteihin. Voit hyödyntää kurssimateriaalia tilauksesi ajan ja katsoa koulutussisällöt niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös jättää osoita väliin, jos et tarvitse kyseistä sisältöä.

Jaksojen avaaminen

Kurssi jakautuu teemoitettuihin jaksoihin, jotka muodostuvat yksittäisistä pienistä osioista. Näet kurssin sisällöt allaolevasta listauksesta. Materiaaleista saat apua oman tapahtumasi suunnittelussa ja kurssin rytmissä syntyy sujuvasti oman tapahtumasi suunnitelma.

Jakson saat auki klikkaamalla haluaamaasi jaksoa alapuolella olevasta listasta. Huom! Kun myöhemmin palaat jatkamaan kurssin sisältöjä, niin muista kirjautua omalle tilillesi ennen kuin klikkaat jaksoja.

Suunnittele samalla omaa tapahtumaasi

Osana tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssia saat 1kk käyttöoikeuden Opens SOLO -lisenssiin, jolla voit suunnitella oman tapahtumasi toteutuksen kurssin etenemisen tahdissa. Saat Opensilla suunnittelemasi tapahtuma-aineistot itsellesi PDF-dokumentteina kurssin aikana. Opens on lisäpalvelu ja kurssia voi hyödyntää hyvin myös ilman Opensia.

Voit ottaa käyttöösi ilmaisen Opens -demotapahtuman

Jos haluat Opensin itsellesi käyttöön, lähetä viesti sales@opens.fi Suosittelemme myös että otat demotapahtuman itsellesi jolla voit testata Opensin ominaisuuksia. Demon saat tilattua: TÄSTÄ

Hyödynnä Opensin käyttöohjeita

Opens on helppokäyttöinen ja saat kurssin osoissa selkeät ohjeet osana koulutussisältöja. Ohjelmiston avulla tapahtuman suunnitteleminen on helpompaa, kun voit hyödyntää siellä olevia valmiita tapahtumapohjia ja sisältökenttiä. Voit tutustua Opens -ohjelmiston toimintojen yleisohjeisiin opas-sivulta TÄSTÄ.

Kurssi on tarkoitettu omaan käyttöösi ja sinun hyödyksesi

Kurssin koulutussisällöt on tarkoitettu jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaiseen opiskeluun. Niiden julkinen esittäminen ilman lupaa on kielletty. Opens-ohjelmistoa ja oman tapahtumasi suunnitelmaa voit toki työstää halutessasi myös yhdessä tiimisi kanssa.

Tapahtumatuotannon perusteet verkkokurssilla saat tapahtumallesi konkreettista hyötyä. Saat myös todistuksen kurssin suorittamisesta.

Tilausohje

Valitse alapuolelta sinulle sopiva vaihtoehto. Maksa verkkokaupassa kurssi tai käytä saamasi kuponki. Kun tilaus on tehty, kurssi aukeaa automaattisesti ja pääset katsomaan sisältöjä niitä klikkaamalla tästä alapuolelta. Nämä sisällöt ovat käytettävissäsi kurssin voimassaolon ajan.

Alennuskuponkien käyttö

Jos olet saanut kupongin verkkokurssiin kouluttajaltasi tai kampanjoistamme, syötä saamasi koodi verkkokaupassa tilauksen yhteydessä kuponki-kenttään. Tilauksesi hinta päivittyy kupongin mukaisesti.

Kuitti ja oma tili

Kuitti ostosta tulee sähköpostiisi. Oston yhteydessä sinulle aukeaa myös oma käyttäjätili. Salasana tulee sinulle automaattisesti sähköpostiisi. Voit muuttaa salasanan haluamaksesi oman tilin hallintapaneeli-kohdasta. Jatkossa pääset katsomaan tilauksiasi ja kurssien etenemistä kirjautumalla omalle tilillesi.

Maksuvaihtoehdot

Tilauksen maksamiseen on käytettävissä useita eri maksuvaihtoehtoja.

Ohje Opensin käyttöönottoon on kurssin ensimmäisessä osassa.

Katso tarvittaessa ohjevideo tilaamisesta TÄSTÄ

Tervetuloa!

PS. Muista myös antaa palautetta kurssista.

Pääset palautelomakkeeseen TÄSTÄ.

Kurssin sisältö:

Kurssi ohjaaja

Vesa Walden Vesa Walden Tekijä

Olen työskennellyt 26 vuotta ammatikseni tapahtuma-alalla ja vuosien varrella minulle on kertynyt suuri määrä alan kenttäkokemusta erilaisista tapahtumatuotannoista, asiantuntijatöistä ja koulutuksista.Olen työskennellyt n. 3000 tapahtumassa erilaisissa rooleissa ja koulutuksiini on osallistunut yli 1000 ihmistä vuosien varrella. Alalle tulin 90-luvun alussa opintojeni kautta, jolloin olin mukana Tiimiakatemian ensimmäisessä tiimissä, RTW-teamissa. Opiskelijoina käynnistimme silloisten Jyväskylän Suurajojen oheistapahtumat. Ralliprojekti johti siihen, että minut palkattiin Jyväskylän kävelykatu ry:hyn projketipäälliköksi, jossa työskentelin vuosina 1994-2000. Perustin vuonna 1998 tapahtumatuotantoyrityksen Festago Oy:n, jonka toiminta päättyi vuonna 2017. Vuosina 2006 – 2012 työskentelin Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa kulttuurituotannon lehtorina ja tuntiopettajana. Lisäksi olen ollut kouluttajana lukuisissa tapahtumatuotannon ja yrittäjyyden koulutusohjelmissa eri organisaatioissa. Vuodesta 2014 lähtien olen toiminut Soulmiehet – esiintyjäryhmän managerina ja olen vuonna 2016 käynnistetyn Opens -ohjelmiston perustaja.

Minulla ei ole vielä Opensia

160,00  Hintaan lisätään ALV24%
Käyttöoikeus 1 kuukausi

Verkkokurssin ja Opens-ohjelmiston yhteistilaus 1kk ajanjaksolle.

Minulla on jo Opens

110,00  Hintaan lisätään ALV24%
Käyttöoikeus 1 kuukausi

Pelkkä verkkokurssin käyttöoikeus 1kk ajalle. Tilaajalla on jo käytettävissä Opens -ohjelmisto tapahtuman suunnittelemiseen.

Orientaatio verkkokurssille

Tapahtumasuunnittelun aloitus

Tapahtumapaikka

Tapahtuman johtaminen

Tapahtuman henkilöstösuunnittelu

Tapahtuman aikataulu ja ohjelmasisältö

Myynti- ,markkinointi ja viestintä

Tapahtuman taloushallinto

Tapahtuma-alueen suunnitteleminen

Tekninen tuotanto

Turvallisuussuunnittelu

Ravintolapalvelut tapahtumassa

Logistiikka ja huolto 

Ympäristöhuolto

Tapahtuman toteutus

Kurssin päättäminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2023 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja