fbpx Tapahtuman tila- ja aluesuunnittelun perusteet – Opens

Tapahtuman tila- ja aluesuunnittelun perusteet

Aluesuunnittelu ja tapahtuma-alue antavat reunaehtoja tapahtuman toteutukselle. Kauanko tila on käytössä, mitä tilassa voidaan toteuttaa ja mitä tapahtuman järjestäjän tulisi huomioida aluetta suunnitellessa.

Tällä kurssilla saat kokonaisnäkemyksen tila- ja aluesuunnittelusta. Opit määrittelemään toimivan ja turvallisen tilaratkaisun tapahtumallesi.

Kurssin tiedot

Kategoriat:

Kurssi on rakennettu Karelia Ammattikorkeakoulun toimeksiantona ja materiaalin on tuottanut Vesa Walden. Kurssiaineisto koostuu 5-30min mittaisista videoklipeistä, itsenäisesti toteutettavista tehtävistä ja itsellesi ladattavista tukimateriaaleista.

Kurssin laajuus on 2 opintopistettä.

Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi ja siirtyä haluamaiisi aiheisiin tarpeidesi mukaisesti. Kurssimateriaali on käytettävissäsi kurssin voimassaoloaikana. Ladattavat aineistot jäävät itsellesi käyttettäväksi myös kurssin voimassaolon jälkeen.

Valmiin kurssin jälkeen saat automaattisesti todistuksen suorittamastasi kurssista.

Kurssi on voimassa 6 kuukautta tilauksesta.

Kurssilla eteneminen

Aktiivisen osion alareunassa on painikkeet, joista voit siirtyä edelliseen ja seuraavaan osioon. Kaksi ensimmäistä osiota ovat ilmaisia, joten voit testata kurssia ilman tilausta niiden avulla.

Koko kurssin listaus on tällä kurssin pääsivulla, johon on linkki verkkosivun valikossa. Pääsivulta voit siirtyä suoraan haluamaasi osioon.

Voit antaa palautetta kurssista linkissä olevan kyselylomakkeen kautta.

Tilausohje

Valitse alapuolelta sinulle sopiva vaihtoehto. Maksa verkkokaupassa kurssi tai käytä saamasi kuponki. Kun tilaus on tehty, kurssi aukeaa automaattisesti ja pääset katsomaan sisältöjä niitä klikkaamalla tämän sivun alaosasta. Nämä sisällöt ovat käytettävissäsi kurssin voimassaolon ajan ja voit palata niihin tältä sivulta.

Alennuskuponkien käyttö

Jos olet saanut kupongin verkkokurssiin kouluttajaltasi tai kampanjoistamme, syötä saamasi koodi verkkokaupassa tilauksen yhteydessä kuponki-kenttään. Tilauksesi hinta päivittyy kupongin mukaisesti.

Kuitti ja oma tili

Kuitti ostosta tulee sähköpostiisi. Oston yhteydessä sinulle aukeaa myös oma käyttäjätili. Salasana tulee sinulle automaattisesti sähköpostiisi. Voit muuttaa salasanan haluamaksesi oman tilin hallintapaneeli-kohdasta. Jatkossa pääset katsomaan tilauksiasi ja kurssien etenemistä kirjautumalla omalle tilillesi.

Maksuvaihtoehdot

Tilauksen maksamiseen on käytettävissä useita eri maksuvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on myös yrityslasku vaihtoehto.

Kurssin toimittaa Feelbeat Oy, y- tunnus 2246246-8

Kurssi ohjaaja

Vesa Walden Vesa Walden Tekijä

Olen työskennellyt 30 vuotta ammatikseni tapahtuma-alalla ja vuosien varrella minulle on kertynyt monipuolista kokemusta erilaisista rooleista. Olen työskennellyt mm. tapahtumatuottajana, tapahtumapaikan päällikkönä, tapahtumatuotannon kouluttajana, artistimanagerina, asiantuntijana ja ohjelmistokehittäjänä. Tapahtuma-alalle tulin 90-luvun alussa, jolloin opiskelujeni ohella olin käynnistämässä Suomen MM-rallille oheistapahtumia. Tästä siirryin palkkatyöhon Jyväskylän kävelykatu ry:n projektipäälliköksi, missä tehtävässä olin kuusi vuotta. Vuonna 1997 perustin tapahtumatuotantoyrityksen, joka oli toiminnassa vuoteen 2017 saakka. Vuosina 2006-2012 työskentelin Suomen Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa lehtorina ja tuntiopettajana. Tämän jälkeen olen toteuttanut tapahtumatuotannon koulutuksia toimeksiantoina eri puolella Suomea. Vuonna 2014 perustin Soulmiehet -nimisen esiintyjäryhmän (www.soulmiehet.fi), jonka managerina olen ollut tähän päivään saakka. Vuonna 2016 alkoi ideastani Opens nimisen SaaS -ohjelmiston kehittäminen, joka on tapahtumien tuotantotiimeille tarkoitettu työväline tapahtumien suunnitteluun ja tuotantoprosessien vakiointiin. (www.opens.fi)

Tila- ja aluesuunnittelun verkkokurssi

160,00  Hintaan lisätään ALV24%
Käyttöoikeus 6 kuukautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja