fbpx Työntekijälle tapahtumatiedot taskussa – Opens LiveAPP

Työntekijälle

Opens LiveAPP on tapahtumatyöntekijän työkalu.

Opens LiveAPP -mobiilisovellus on tapahtumatyöntekijän työkalu, joka helpottaa tapahtumassa työskentelemistä. Opens LiveAPPin avulla tapahtumatyöntekijä saa taskuunsa tarvittavat työskentelyohjeet, tehtävät ja viestit tapahtuman järjestäjältä.

Työskentelyohjeet ja tapahtuman tiedot varmasti mukana

Töihin on mukava tulla, kun tietää mitä tapahtuu ja mitkä ovat omat työtehtävät. Tapahtumajärjestäjä tai hänen määrittämänsä tiimin jäsenet voivat jakaa sinulle Opens LiveAPPin kautta työskentelyssä tarvittavaa materiaalia, esimerkiksi keikkainfoja, turvallisuusohjeita, työvuorolistoja, aikatauluja tai alueen karttoja. Nämä tiedot löydät yhdestä paikasta, Opens LiveAPP -mobiilisovelluksesta.

Olit sitten naulakkopalvelutyöntekijä, lipunmyyjä, esiintyjä, tapahtuma-avustaja, teknikko tai järjestyksenvalvoja, löydät nyt helposti ja nopeasti tapahtuman tiedot Opens LiveAPP -mobiilisovelluksesta. Tieto kulkee kätevästi koko ajan mukanasi minne vain. Tiedät aina mistä tieto löytyy ja sitä ei tarvitse etsiä esimerkiksi sähköpostiviesteistä.

Voit kuitata omat työtehtävät tehdyiksi

Tapahtuman johto tai esimiehesi voi antaa sinulle Opensilla tehtäviä. Tehtäviin voidaan antaa määräaika ja ohjeistus tehtävän tekemiseen. Opens LiveAPPissa näkyy luettelona sinulle annetut tehtävät, jotka voit klikata valmistuneiksi sitä mukaa kun tehtävä on tehty. Tämän avulla esimiehesi pysyy ajan tasalla töiden valmistumisesta. Tehtävä- ominaisuus sopii hyvin tapahtuman valmisteluihin ja tapahtuman aikaisiin tehtäviin.

Tapahtumissa toistuva tehtäväluettelo

Opens lisenssin omistaja voi halutessaan tallentaa tapahtuman tiedot tapahtumapohjaksi tulevia tapahtumia varten. Tehtäväluettelot voivat olla silloin valmiina tapahtumassa. Työntekijänä sinun kannattaakin antaa omalle esimiehelle tai tapahtumajärjestäjälle tehtävistäsi palautetta tai vinkkejä sellaisista tehtävistä, joita kannattaisi luetteloon lisätä tätä tapahtumapohjaan tallennettavaa tehtäväluetteloa varten. Se auttaa tapahtumajärjestäjää kehittämään omaa tapahtumaansa.

Voit lähettää viestejä muille tapahtumatyöntekijöille

Tehtävien ja dokumenttien vastaanottamisen lisäksi voit lähettää ja vastaanottaa tapahtumaan liittyviä viestejä muiden tapahtumatyöntekijöiden kesken. Opensin viestitätyökalu on tehty vain tapahtuman sisäiseen viestintään ja sillä voi lähettää viestejä vain tapahtuman henkilöstöön lisätyille henkilöille. Sinut on lisätty tapahtuman henkilöstöön, jos tapahtuma näkyy sinulla Opens LiveAPPissa. Ota tarvittaessa esimieheesi yhteyttä, jos sinua ei ole lisätty tapahtuman henkilöstöön.

Viestejä pääsevät lukemaan ne käyttäjät, jotka ovat viestiketjussa mukana. Eli jos lähetät viestin kaverillesi, sinä ja kaverisi näkevät viestin, eivät muut. Viestiketjut arkistoituvat tapahtuman tietokantaan.

Lataa Opens LiveAPP sovelluskaupoista

Lataa Opens LiveAPP- mobiilisovellus Google Playsta tai App Storesta. Pääset kirjautumaan Opens LiveAPPiin samalla käyttäjätunnuksella, joka sinulla on Opens- ohjelmistoon. Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, voit luoda sen Opens LiveAPPissa Luo tili- kohdassa. Kun olet tehnyt itsellesi käyttäjätunnuksen, saat ensimmäisellä kerralla varmistusviestin sähköpostiisi, jossa pyydetään klikkaamaan linkkiä ja siten varmistamaan, että ilmoittamasi sähköposti on sinun hallussasi.

Kun olet kirjautunut sisään, pystyt päävalikosta valitsemaan tapahtuman, jossa työskentelet. Lisäksi TÄÄLTÄ voit katsoa ohjeen Opensiin kirjautumisesta.

Lataa Opens LiveAPP Google Play kaupasta
Lataa Opens LiveAPP APP Storesta

Oletko tapahtumasuunnittelija?

Katso TÄÄLTÄ, kuinka voit hyödyntää Opens LiveAPPia tapahtumassasi.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja