fbpx Kenelle? – Opens mukautuu hinnan ja sisällön osalta tarpeisiisi

Kenelle?

Kenelle Opens sopii? Opens on tapahtumien käytännön toteutuksen kokonaisvaltainen alusta ja se sopii kaikenlaisille tapahtumille. Opens mukautuu sisältönsä ja hintansa osalta tarpeitasi vastaavaksi. Katos hinnoittelusta TÄSTÄ.

Opens soveltuu tapahtumien suunnitteluun ja johtamiseen, jolloin käyttäjinä ovat mm. tuottajat, tuotantotiimit, yhdistykset, festivaalijärjestäjät, kongressi- ja seminaarijärjestäjät, yritystapahtumien järjestäjät, urheilutapahtumat ja myyntitapahtumat.

Tapahtumien omistajat yleensä ulkoistavat tuotantotehtävät, jolloin Opens on heille tiedon ja työn hallinnointiin soveltuva työkalu.

Opens soveltuu myös tapahtumanjärjestäjän palvelemiseen, jolloin käyttäjinä ovat yleisimmin esimerkiksi tapahtumapaikat, rakennevuokraajat, tekniikan toimittajat ja ravintolapalvelujen toimittajat.

Opensia käytetään myös tapahtumatuotannon koulutukseen. Alustassa voidaan harjoitella tapahtumatuotantoa: opettaja voi ohjata opiskelijan työtä ja syntyneet suunnitelmat antavat hyvää materiaalia oppimiseen.

Opensin alustaan on tuotantotiimin mahdollista liittää kulloinkin tarvittavat henkilöt, esimerkiksi asiakas voidaan osallistaa tapahtuman tuotantoon antamalla katselu -tai muokkausoikeudet tapahtumaan. Tämä vahvistaa luottamusta ja helpottaa työskentelyä. Asiakas voi suunnitella Opensilla esimerkiksi yrityksen yksityistilaisuudessa pöytäpaikkojen jaon.

Opens käyttäjiä:

Opens asiakkaita

Opensilla on suunniteltu yli 700 tapahtumaa. Kokeile itse ilmaisella demotapahtumalla TÄSTÄ.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja