fbpx Kenelle? – Opens

Kenelle?

Opens on tapahtumien käytännön toteutuksen kokonaisvaltainen alusta.

Opens soveltuu tapahtumien suunnitteluun ja johtamiseen, jolloin käyttäjinä ovat mm. tuottajat, tuotantotiimit, yhdistykset, festivaalijärjestäjät, kongressi- ja seminaarijärjestäjät, yritystapahtumien järjestäjät, urheilutapahtumat ja myyntitapahtumat.

Tapahtumien omistajat yleensä ulkoistavat tuotantotehtävät, jolloin Opens on heille tiedon ja työn hallinnointiin soveltuva työkalu.

Opens soveltuu myös tapahtumanjärjestäjän palvelemiseen, jolloin käyttäjinä ovat yleisimmin esimerkiksi tapahtumapaikat, rakennevuokraajat, tekniikan toimittajat ja ravintolapalvelujen toimittajat.

Opensia käytetään myös tapahtumatuotannon koulutukseen. Alustassa voidaan harjoitella tapahtumatuotantoa: opettaja voi ohjata opiskelijan työtä ja syntyneet suunnitelmat antavat hyvää materiaalia oppimiseen.

Opensin alustaan on tuotantotiimin mahdollista liittää kulloinkin tarvittavat henkilöt, esimerkiksi asiakas voidaan osallistaa tapahtuman tuotantoon antamalla katselu -tai muokkausoikeudet tapahtumaan. Tämä vahvistaa luottamusta ja helpottaa työskentelyä. Asiakas voi suunnitella Opensilla esimerkiksi yrityksen yksityistilaisuudessa pöytäpaikkojen jaon.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2021 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja