fbpx Tehtävien lisääminen – Opensissa voit lisätä tehtäviä tapahtumaprojektille

Tehtävien lisääminen

Opensissa voidaan luoda projektille tehtäviä, joille merkitään vastuuhenkilöt, määräajat ja tapahtuman osa-alue, johon tehtävä kuuluu. Tehtävien lisääminen tapahtuu Lisää uusi tehtävä – painikkeella.

Tehtävien lisääminen projektille Opens -ohjelmistossa

Tehtävänäkymät

Tehtävät näkyvät kolmessa erilaisessa näkymässä:

  1. Tehtävälista: Voit järjestää tehtävälistan määräajan, vastuuhenkilön tai tapahtuman osa-alueiden mukaiseen järjestykseen.
  2. Kalenterinäkymä: Osa-alueen tehtävät tulevat esiin palkkia klikkaamalla tai vasemman reunan listasta.
  3. Omat tehtävät: Omat tehtävät näkymässä näkyvät ne tehtävät, joihin käyttäjä on merkitty vastuuhenkilöksi. Omat tehtävät näkyvät kaikista tapahtumista myös etusivulla.
Tehtävien lisääminen käyttäjän omiin tehtäviin

Näkymän suurentaminen ja pienentäminen

Kalenterinäkymässä voit Suurenna- ja Pienennä-painikkeilla muuttaa näkymän päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuosinäkymäksi. Valitse itsellesi tilanteeseen sopiva näkymä.

Yläkulman painikkeesta saat muutettua näytön koko ruudun näytöksi. Saat suurennettua kalenterin ja listan rajaa siirtämällä kalenterin osuutta vasemmalle.

Vastuuhenkilöt

Tehtäville voidaan nimetä vastuuhenkilöt. Ennenkuin voit vastuuhenkilön merkitä tapahtumalle, on tämä lisättävä tapahtuman organisaatioon. Katso erillinen ohje henkilöiden lisäämisestä tästä: KLIKKAA

Tehtävän aloitus ja lopetusajankohta

Tehtävälle määritellään aika, jolloin se tulisi toteuttaa. Kun tehtävän määräaika lähestyy, muuttuu tehtävä tummanpunaiseksi. Kun tehtävä on myöhässä, se on kirkkaanpunainen.

Osa-alue, johon tehtävä kuuluu

Tehtävät kannattaa lajitella tapahtuman osa-alueiden mukaan. Tämä helpottaa tehtävien löytymistä ja seuraamista, kun tehtävämäärät ovat isoja.

Toisiinsa liittyvät tehtävät

Joskus tehtävillä on yhteys toisiinsa: tehtävä on suoritettava ennenkuin toinen tehtävä voidaan toteuttaa. Esimerkiksi: Varaa tila ja piirrä tapahtuman pohjakuva. Voit kalenterinäkymässä yhdistää näitä tehtäviä visuaalisesti toisiinsa.

Voit merkitä tehtävät, jotka liittyvät toisiinsa.

Omat tehtävät

Koko projektin tehtäväluettelon katsominen ja muokkaaminen edellyttää, että käyttäjälle on annettu työskentely / katseluoikeus tehtäviin. Mikäli käyttäjällä ei ole oikeutta tehtäviin, mutta tämä on kuitenkin merkitty vastuuhenkilöksi johonkin tehtävään, näkee hän omat tehtävänsä etusivulla ja tapahtuman omat tehtävät valikossa. Käyttäjällä on mahdollisuus kuitata tehtävä valmiiksi ja kirjoittaa huomioita muistiinpanokenttään. Muut muutokset tehtävään voi tehdä käyttäjä, jolla on tehtäviin muokkausoikeus.

Näkymä käyttäjällä, jolla ei ole tehtävien muokkausoikeutta, mutta hänet on merkitty vastuuhenkilöksi johonkin tehtävään.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja