fbpx Tapahtumapaikkojen lisääminen käynnissä olevaan tapahtumaan – Opens

Tapahtumapaikkojen lisääminen käynnissä olevaan tapahtumaan

Tapahtumapaikkojen lisääminen käynnissä olevaan tapahtumaan on mahdollista, kuten myös tapahtumapaikkojen poistaminen tapahtumasta.

Video käynnistyy kuvaketta klikkaamalla

Milloin toimintoa tarvitaan?

Joskus tapahtuman suunnittelu on aloitettava vaikka tapahtumapaikka ei ole tiedossa. Tästä huolimatta tapahtumalle voidaan laskea budjettia, tehdä aikataulua, suunnitella markkinointia jne.

Toinen tyypillinen tilanne on se, että tapahtumapaikasta ei ole vielä saatu tarvittavia tietoja aluesuunnittelu laatimiseen tai tapahtumapaikan perustamiseen.

Kolmas tilanne on se, että tapahtumapaikasta onkin useampia ”tiloja”, jotka on perustettu omina tapahtumapaikkoinaan ja niitä täydennetään myöhemmin tapahtumaan.

Tapahtumapaikkojen lisääminen käynnissä olevaan tapahtumaan on kätevä ominaisuus näissä tilanteissa.

Tapahtumapaikkojen lisääminen käynnissä olevaan tapahtumaan Opens - ohjelmistossa
Hallitse tapahtumassa olevia tapahtumapaikkoja tästä painikkeesta.

Miksi tapahtumapaikkojen lisääminen kannattaa tehdä?

Opensilla on mahdollista suunnitella tapahtuma ilman tapahtumapaikkaa. Tapahtumapaikka on kuitenkin niin keskeinen osa tapahtumasuunnittelua, että sen tiedot kannattaa tapahtumaan lisätä. Jos tapahtumasta on tehtävä viranomaisilmoitukset, on niihin liitettävä pohjakuva. Pohjakuva on myös keskeinen johtamisen työväline.

Opens alue-editori on paljon muutakin kuin pohjakuvan piirtämistä. Voit esimerkiksi kerätä myyntipaikkojen tietoja, laskea aitalementtejä ja tehdä henkilöstösuunnittelua suoraan kuvaan.

Miten uudet tapahtumapaikat perustetaan?

Voit perustaa omalle lisenssillesi tapahtumapaikkoja Opensin editorilla. Voit määritellä niihin kiinteät tiedot, jotka tulevat aina tapahtumapaikan mukana tapahtumaan, esimerkiksi merkinnät kuvaan tai info-dokumentit. Voit avata näihin omiin tapahtumapaikkoihisi tapahtumia yhä uudelleen.

Opensiin on tulossa myös mahdollisuus julkaista tapahtumapaikkoja, jolloin voit silloin hakea tapahtumapaikkoja myös julkisesta tietokannasta.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja