fbpx Tapahtuman päättäminen – Opens tapahtumaprojektissa

Tapahtuman päättäminen

Opensissa tapahtuman tuotanto päättyy projektin sulkemiseen. Tapahtuman päättäminen tehdään tapahtuman asetuksissa. Tapahtumia ei kannata jättää roikkumaan avoimina, jotta näkymä pysyy selkeänä.

Tapahtumaprojekti päättyy siihen, kun tapahtuma suljetaan.

Sulkeminen tehdään tapahtuman asetuksissa

Kun päätät tapahtuman, mene tapahtuman asetuksiin.

Tapahtuman päättäminen sulkee projektin

Opensissa tapahtuman suunnittelu kannattaa sulkea siinä vaiheessa, kun projektin tiedot on valmiita arkistoitavaksi. Kun tapahtuma päätetään, se siirtyy kotisivun näkymässä Menossa -kansiosta Päättyneet -kansioon. Tapahtumat kannattaa päättää, jotta aktiivisten tapahtumien lista ei pääse kertymään liian pitkäksi.

Päätetyt tapahtumat siirtyvät Päättyneet – kansioon.

Kuka päättää tapahtuman?

Projekti päätetään tapahtuman asetuksista. Tapahtuman asetuksia voivat muuttaa tapahtuman tuottaja ja tapahtuman omistaja. Tutustu tarkemmin eri rooleihin Opensissa sitä käsittelevässä ohjeessa. Katso lisää rooleista Opensissa TÄSTÄ.

Mitä tapahtuu, kun tapahtuman päättäminen toteutetaan?

Edellä mainitun siirtymisen Päätetyt -kansioon lisäksi projektin sulkemisella on myös muita vaikutuksia: toimenpide sulkee kaikilta tapahtumaan liitetyiltä käyttäjiltä muokkausoikeuden. Päätettyyn tapahtumaan ei voi tehdä enää muutoksia, mutta liitetyt tiimin jäsenet voivat edelleen katsella tapahtuman tietoja.

Mitä jos päätettyyn tapahtumaan täytyy tehdä muutoksia?

Tapahtuman tila on mahdollista vaihtaa takaisin aktiiviseksi tapahtuman asetuksista. Tällöin kaikille tapahtumaan aiemmin liitettyjen käyttäjien oikeudet palautuvat alkuperäisiksi ja esimerkiksi tietojen muokkaaminen on mahdollista.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja