fbpx Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen – Opens

Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen

Opens – ohjelmiston käyttäjäohje: Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen, sekä lisenssin hintaan vaikuttavat muuttujat.

Käynnistä video klikkaamalla painiketta

Videolla käydään läpi hintaan vaikuttavien muuttujien: omistaja, tuottaja ja tapahtuma merkitys.

Omistaja, tuottaja, tapahtuma

Nämä ovat muuttujia, jotka vaikuttavat lisenssisi hintaan. Tapahtumien järjestäjien tarpeet ovat hyvin erilaisia, joten olemme sen vuoksi rakentaneet hinnoittelumallin, jolla jokainen käyttäjä voi valita itselleen parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Lisenssin hintaan vaikuttavia muuttujia ovat: omistaja, tuottaja ja tapahtuma. Näiden määrä vaikuttaa hintaan ja näitä tarvitaan kun avaat uuden tapahtuman.

Tiimin jäseniä voit lisätä tapahtumaan eri tehtäviin rajattomasti ilman eri kustannusta ja antaa heille työskentelyoikeuksia.

Tässä kuvaus muuttujista:

  1. Omistaja = voi avata uuden tapahtuman ja määritellä lisenssillä olevat tuottajat. Omistajalla on pääsy ja hallinnointioikeus jokaiseen tapahtumaan joita lisenssillä on. Mieti kenen on organisaatiossasi pystyttävä avaamaan tapahtumia ja päästävä muokkaamaan lisenssin tietoja. Näillä tulee olla silloin omistaja -rooli.
  2. Tuottaja = Tuottaja on tapahtumakohtainen. Tuottajalla on tapahtumakohtaisesti kaikki oikeudet tapahtumassa ja mahdollisuus liittää muita käyttäjiä tapahtumaan.
    • Huom! Lisenssille nimetty tuottaja voidaan merkitä useampaan tapahtumaan tuottajaksi, joten jokaista tapahtumaa varten ei tarvitse ostaa erikseen tuottajaoikeutta. Vain niille käyttäjille, jotka toimivat organisaatiossasi tuottajaroolissa. Voit myös siirtää tuottajaoikeuden käyttäjältä toiselle.
  3. Tapahtuma = Tapahtuma tarkoittaa muuttujana Opensissa tapahtumallesi varattua tilaa Opensin tietokannasta.
Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen Opens -ohjelmistossa. Hintaan vaikuttavina muuttujina omistajat, tuottajat ja tapahtumat.
Tiimin jäseniä voit lisätä tapahtumaan rajattomasti ilman kustannuksia

Omistaja-oikeuksilla olevat käyttäjät pääsevät muokkaamaan lisenssillä olevia rooleja ja tilaamaan lisää oikeuksia. Muokkaamaan pääset oman profiilisi valikosta HALLINTAPANEELI kohdasta.

Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen Opensissa - hallintapaneelin sijainti

Hallintapaneelissa näkyvät kaikki lisenssit, joissa sinulla on omistajaoikeus. Hallintapaneelissa näkyy myös tuottaja, omistaja ja tapahtumamäärät. Muokkaa- painikkeella pääset muokkaamaan lisenssisi tietoja, kuten nimeämään tuottajia.

Omistajalla on myös oikeus poistaa tapahtumia lisenssiltä. Huom! Käytä poistamista harkiten, sillä silloin kaikki tapahtumaan merkityt tiedot poistuvat ja niitä ei voi enää palauttaa. Toiminto soveltuu hyvin esimerkiksi harjoitustapahtumien poistamiseen.

Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen: hallintapaneelin näkymä

Kuukausi- ja vuosilisenssin ero

Kuukausitilaajana maksat vain niiltä kuukausilta, kun käytät Opens -ohjelmistoa. Tietosi säilyvät, joten voit jatkaa taas aktivoida lisenssisi ja jatkaa työskentelyä siitä mihin jäit.

Vuosimaksajana on etunasi edullisempi hinta. Saat kaksi kuukautta ilmaiseksi, kun tilaat vuosilisenssin.

Kokeile vaihtoehtoja hintalaskurilla

Kokeile erilaisia vaihtoehtoja opens.fi sivuilla olevalla hintalaskurilla ja valitse omaan käyttöösi soveltuva kokonaisuus. Voit päivittää tilaustasi tarpeesi kasvaessa. Lisenssien hallinnoiminen ja käyttäjäroolien määritteleminen on helppoa ja joustavaa, kun voit työskennellä juuri sinulle sopivalla ratkaisulla.

Siirry opens.fi sivulle TÄSTÄ.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja