fbpx Uuden tapahtuman avaaminen Opens -ohjelmistossa – Opens

Uuden tapahtuman avaaminen Opens -ohjelmistossa

Tällä videolla esitellään uuden tapahtuman avaaminen Opens -ohjelmistossa, sekä tapahtuman alkumääritysten tekeminen.

Käynnistä video painikkeesta

Klikkaa +Luo uusi tapahtuma – painiketta jolloin aukeaa uuden tapahtuman avaaminen Opens -ohjelmistossa. Painikkeesta käynnistyy viisivaiheinen kyselyruutu, jossa voit määritellä myös tapahtuman perustietoja. Viimeisessä ruudussa käynnistetään tapahtuma.

Tämä vaihe on Opens – tapahtumaprosessin ensimmäinen vaihe. (Kuva)

Tapahtumaprosessin ensimmäinen vaihe on uuden tapahtuman avaaminen Opens -ohjelmistossa

Hyödynnä tapahtuman esiasetuksia

Ensimmäisessä kyselyruudussa on mahdollista valita tapahtumalle esiasetukset, eli template. Templatessa on määritelty valmiiksi organisaatiopohja ja tehtäväluettelo tapahtumalle, jotka voivat toimia sinulle valmiina pohjana josta lähteä muokkaamaan tapahtumaa.

HUOM! Muita kohtia voit muokata myöhemminkin, mutta template on valittava aloituskyselyssä, jos haluat sitä käyttää.

Tapahtuman ajankohta

Tapahtuman ajankohdaksi tulee valita se aikaväli, jolloin tapahtumatila on sinulla hallussasi eli rakentaminen / valmistelut, live ja purku. Tämä määrittelee Opensissa tapahtuman aikataulun laadintaan sen ajan, mille pystyt tekemään aikataulumerkintöjä. Näin varmistetaan se, ettei joku aikataulumerkintä lipsahda vahingossa esimerkiksi väärälle vuodelle ja siten sotke aikataulunäkymää.

Tapahtuman määrittelyt

Tapahtuman määrittelyssä kerrotaan millaista tapahtumaa ollaan tekemässä. Määrittelyjen avulla voidaan paremmin muodostaa tiimille yhteinen käsitys esimerkiksi tapahtuman tavoitteista. Määrittelyjen tiedot ovat myös tärkeää sisältöä tapahtuman tuotantosuunnitelmaan ja jaettaviin info-materiaaleihin. Voit valita haluamasi kohdat, jotka tulevat dokumentteihin mukaan. Infot tulevat vaihtoehtona näkyviin kun ensin olet luonut haluamasi asiakirjat dokumentit – pääotsikossa. Sitten voit valita sisällöt jotka liitetään luomiisi info-asiakirjoihin. Katso lisää dokumenttien luonnin ohjeistuksesta TÄSTÄ.

Palaa myöhemmin muokkaamaan

Kaikkia asioita ei välttämättä ole tiedossa tapahtuman avaamisvaiheessa ja usein nämä tiedot myös päivittyvät. Voit palata muokkaamaan tapahtuman määrityksiä myöhemmin tapahtuman asetukset kohdasta päävalikosta, kun tapahtuma on jo avattu.

Tapahtuman asetukset kohdasta pääset muokkaamaan määrityksiä sen jälkeen kun uuden tapahtuman avaaminen on tehty Opens -ohjelmistossa.
Muokkaa tapahtuman määrityksiä löytyy tapahtuman asetukset kohdasta.

Tuottajan, omistajan ja tapahtumapaikan nimeäminen

Tapahtuman omistaja avaa tapahtuman ja nimeää tuottajan. Omistaja, tuottaja ja tapahtumamäärä ovat lisenssilläsi olevia resursseja ja niitä voit lisätä sen mukaan miten paljon olet niitä hankkinut. Voit tarvittaessa ostaa oikeuksia myös lisää. Katso lisätietoa lisenssin hallinnoinnin ohjeesta TÄSTÄ.

Joskus tapahtuma on avattava, vaikka tapahtumapaikka ei ole vielä tiedossa. Voit hyvin tehdä näin ja liittää tapahtumapaikkoja avaamaasi tapahtumaan siinä vaiheessa, kun ne varmistuvat. Tapahtumapaikkoja pääset myöhemmin liittämään tapahtuman alue-suunnittelusta. Luonnollisesti pohjakuvan piirtäminen on mahdollista vasta, kun tapahtumapaikka on tapahtumassa olemassa.

Voit lisätä tapahtumapaikkoja myöhemmin, kun uuden tapahtuman avaaminen Opens -ohjelmistossa on jo tehty
Voit lisätä tapahtumapaikkoja aluesuunnittelussa Hallitse tapahtumapaikkoja -toiminnolla

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja