fbpx Käyttäjätunnuksen luonti – Opens -tapahtumaohjelmistoon

Käyttäjätunnuksen luonti

Opens -ohjelmistossa käyttäjätunnuksen luonti on jokaisen käyttäjän mahdollista tehdä itse. Voit itse määritellä profiiliisi tallennetut tiedot ja niiden näkymisen muille käyttäjille.

Käyttäjätunnuksen luonti Opensissa on helppoa

Aloita käyttäjätunnuksen luonti opens.fi sivulta

Kirjautumisnäkymään pääset LOGIN linkistä

Pääset kirjautumaan ja rekisteröitymään opens.fi -sivun LOGIN -linkistä. Tämä on helppo ohjeistaa myös tiimisi jäsenille.

Käyttäjätunnuksen luonti: Rekisteröidy -linkistä

Rekisteröidy-linkistä voit luoda käyttäjä tunnuksen ja Unohditko salasanan?-linkistä saat palautettua salasanasi.

Klikkaa rekisteröidy-linkkiä luodaksesi itsellesi käyttäjätunnuksen.

Tapahtumassa voit kutsua uusia käyttäjiä tapahtumaasi ja antaa heille käyttäjäoikeuksia. Uusille tiimisi jäsenille voit lähettää tapahtumasta kutsulinkin, joka ohjaa käyttäjän käyttäjätunnuksen rekisteröitymiseen. Katso erillinen ohje henkilöiden kutsumisesta TÄSTÄ.

Käyttäjäehdot, demotapahtuma ja uutiskirje

Kaikkien Opens-käyttäjien on hyväksyttävä käyttäjäehdot.

Rekisteröitymisessä sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena ja voit määritellä itse haluamasi salasanan. Opens -ohjelmiston käyttäminen edellyttää käyttäjäehtojen hyväksymistä.

Halutessasi voit tilata myös uutiskirjeemme, jossa lähetämme silloin tällöin tiedotteita käyttäjille. Ole huoleti. Emme spämmää :).

Voit myös tässä vaiheessa ottaa itsellesi demo-tapahtuman käyttöön seitsemän päivän ajaksi. Demo on tehty Opens -ohjelmiston testaamista varten. Saat näiden päivien aikana sähköpostiisi ohjeita ja vinkkejä. Kaikki demotapahtumaan tallennetut tiedot poistuvat määräajan jälkeen.

Varmista että sähköposti on sinun

Rekisteröidyttyäsi saat ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuslinkin. Klikkaa saamaasi linkkiä varmistaaksesi, että antamasi sähköpostiosoite on sinun omasi.

Omien tietojen määrittely profiiliin

Kerro profiilissasi tietoja sinusta ja määrittele itse tietojen näkyvyys.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran Opensiin – kysytään sinulta taustatietoja profiiliisi. Voit täyttää nämä heti tai palata myöhemmin muokkaamaan ja täydentämään. Tiedot eivät ole pakollisia, mutta usein ne helpottavat tapahtumassa työskentelyä, kun muut tiimisi jäsenet tietävät esim. osaamisestasi. Voit itse myös määritellä mikä tieto on julkista ja mikä salaista.

Opensiin on tulossa erilaisia hakutoimintoja tapahtumien järjestäjille. Hakuja voidaan tehdä julkisista ja puolijulkisista tiedoista.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja