fbpx Tapahtuman aitojen ja elementtien käsittely Opensilla. – Opens

Tapahtuman aitojen ja elementtien käsittely Opensilla.

Tällä videolla esitellään tapahtuman aitojen ja elementtien käsittely Opensilla suoraan tapahtuman pohjakuvassa.

Video käynnistyy kun klikkaat kuvaketta

Tapahtuman aitojen ja elementtien käsittely Opensilla helpottaa työtäsi

Opens -ohjelmiston aitatyökalulla voit piirtää aidan suoraan pohjakuvaan ja laskea tarvittavien elementtien kappalemäärän ja kokonaispituuden. Aitatyökalun avulla voidaan myös piirtää ja laskea mitä tahansa vakiomittaisista kappaleista muodostuvaa rakennekokonaisuutta. Esimerkiksi: messuprofiilit, nauharajaajat, näkösuojakankaat jne.

Voit lisätä aitatyypin tietoihin myös toimittajan yhteystiedot, esimerkiksi kalustovuokraamon yhteystiedot. Tällä tavalla pystyt seuraamaan tilauksia ja tilaamaan elementit sopivankokoisina nippuina tai jakamaan niput suoraan kuvassa oikealle paikalle. Tällöin helpotetaan ja nopeutetaan rakentamis- ja purkutyötä.

Saat ladattua PDF – dokumentin elementeistä ulos suoraan kuvasta

Tapahtuman aitojen ja elementtien käsittely Opensilla helpottaa työtäsi. Määrittele elementin mitta niin saat piiroksesta tarkan mitan ja kpl määrän.

Vaikutus tapahtuman kustannuksiin

Voit listätä elementtejä itse haluamasi määräjä ja määritellä sen kappalemitat ja viivan värin ja paksuuden kuvassa. Voit piirtää elementitit eri paikkoihin kuvassa, jolloin Opens laskee elementin tietohin niiden kokonaispituuden ja kappalemäärän.

Kalustotilausten oikeat tilausmäärät ovat keskeinen osa tapahtuman kannattavuutta. Liian pieni tilaus aitoja tai muita rakenne elementtejä aiheuttaa lisätilausten tarpeen tapahtuman aikana, mikä on usein kallista, epävarmaa ja stressaavaa. Liian suuret tilausmäärät taas aiheuttavat taas varastointiongelmia, tarvetta isommalle kuljetuskalustolle ja turhaa rahan menoa tapahtuman järjestäjälle. Tämän vuoksi kannattaa pyrkiä optimoimaan tilausmäärät mahdollisimman tarkalla suunnittelulla. Pieni liikkumavara kannattaa jättää sille varalle, että suunnitelmassa ei ole huomioitu jotain elementin tarvetta alueella. Tapahtuman aitojen ja elementtien piirtäminen ja laskeminen Opensilla tarkoittaa siis myös parempaa tapahtuman kustannusten hallintaa.

Katso myös ohje alue-editorin käytöstä TÄSTÄ.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2021 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja