fbpx Myyntipaikkojen tekeminen Opensin alue-editorilla – Opens

Myyntipaikkojen tekeminen Opensin alue-editorilla

Tapahtuman myyntipaikkojen tekeminen Opensin alue-editorilla karttakuvaksi on helppoa ja nopeaa. Näet varaustilanteen yhdellä silmäyksellä ja saat myyjäluettelot ladattua helposti itsellesi.

Käynnistä video painikkeesta

Myyntipaikkojen tekeminen Opensin alue-editorilla on nopeaa

Ilman selkeää, numeroitua myyntipaikkakarttaa on tapahtuman paikkojen myynti mahdotonta. Myyntipaikkakarttoja tarvitaan markkinoilla, messuilla ja festivaaleilla. Paikkoja varaaville kauppiaille on paikan sijainti tärkeää ja siksi sitä tarvitaan paikkoja varatessa. Usein paikkakartan laatiminen on järjestäjälle aikaa vievä ja työläs työvaihe. Opensin myyntipaikkatyövälineellä paikkakartan piirtäminen käy todella nopeasti.

Videolla näytetään, kuinka Opensilla voit tehdä 10 paikan myyntialueen minuutissa. Myyntipaikat ovat mittakaavassa ja tässä demossa ne tehdään 4x4m kokoisina. Voit itse määritellä paikan koon. Myös numeroinnin tekeminen on helppoa.

Varaustilanne yhdellä silmäyksellä ja myyjäluettelo ulos suoraan kuvasta

Myyntipaikkatyövälineellä voidaan myös kirjata varatut paikat suoraan kuvaan kyseisen paikan tietohin. Tällöin varaajan tiedot ja tarpeet voi katsoa klikkaamalla myyntipaikkaa kuvassa tai varausten yhteenvetoluetteloa. Yhteenvetoluettelon voit ladata PDF -dokumenttina itsellesi.

Myyjän tietoihin voit lisätä varaajan yhteystiedot, tiedot sähkön tarpeesta ja muuta huomioitavaa tietoa omaan tietokenttään. Tähän voit merkitä esimerkiksi onko paikka maksettu tai muita asioita, joita myyjän kanssa on sovittu ja mitä tulisi ottaa paikan päällä huomioon.

Varaukset näkyvät suoraan pohjakuvassa, jolloin varaustilanne on tiedossa yhdellä silmäyksellä erivärisinä paikkoina. Paikan status voi olla vapaa, varattu tai myyty.

  • Valkoinen paikka = vapaa
  • Oranssi paikka = varattu
  • Vaalean punainen paikka = myyty
Myyntipaikkojen tekeminen Opensin alue-editorilla: Varaustilanne näkyy suoraan pohjakuvasta.
Näet varaustilanteen suoraan pohjakuvasta

Ota kuva ja paikkavaraukset talteen ennen tapahtumaasi

Tapahtumissa järjestäjä ottaa myyjät vastaan ja ohjaa omalle paikalleen. Tätä varten tarvitset tapahtumapaikalle karttakuvan myyntipaikoista ja luettelon tehdyistä varauksista. Näistä voit tarkastaa myyjän tiedot ja ohjata tämän oikealle paikalleen.

Suosittelemme, että lataat dokumentit aina ennen tapahtumaa PDF:ksi, jolloin ne toimivat varmuuskopiona, mikäli nettiyhteydet jostain syystä katkeavat.

Tutustu tarkemmin Opensin alue-editorin toimintaan TÄSTÄ.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja