fbpx Kuinka voit laatia koronaturvallisen tapahtuman suunnitelman? – Opens

Kuinka voit laatia koronaturvallisen tapahtuman suunnitelman?

Näin ennakoit Covid19-riskit tapahtumasi suunnittelussa. Katso videolta käytännön esimerkki siitä kuinka voit laatia koronaturvallisen tapahtuman suunnitelman:

Käynnistä video klikkaamalla painikkeesta

Kuinka voit laatia koronaturvallisen tapahtuman suunnitelman?

Videolla Vesa Walden tekee demon turvallisen tapahtuman suunnittelusta. Suunnittelussa käytetään Opens-ohjelmistoa. Esimerkkitapahtumana on pienimuotoinen 70 henkilön seminaari. Tilaisuudessa tarjoillaan yleisölle myös illallinen. Tapahtumapaikkana tässä esimerkissa käytetään Jyväskylän Crazy Townin 2. kerroksen tori-tilaa.

Laadukas suunnitelma on tilaisuuden toteutuksen kivijalka

Hyvin tehdyllä suunnitelmalla on tilaisuuden järjestäjälle seuraavia hyötyjä:

  1. Saat ohjeistettua kaikki tapahtuman työntekijät ja asiakkaat toimimaan halutulla tavalla.
  2. Pystyt lisäämään luottamusta ja positiivista mielikuvaa järjestäjästä osoittamalla suunnitelmalla turvallisuusasioiden olevan kunnossa.
  3. Vakuutat viranomaiset ja muut sidosryhmät tapahtumasi turvallisesta toteutuksesta.
  4. Voit tarvittaessa palata materiaaleihin pitkänkin ajan kuluttua ja palauttaa helposti mieleen, kuinka asiat oli tässä tilaisuudessa ratkaistu.

Suunnittele itse tai hyödynnä suunnittelupalvelua

Voit suunnitella itse oman tilaisuutesi tai tapahtumapaikan toteutuskonseptin Opens -ohjelmistolla hintaan 49€ + ALV24%. Ohjelmisto on kokonaisvaltainen tapahtumasuunnitteluohjelmisto, jolla voit suunnitella tapahtuman kuin tapahtuman. 49€ hinnalla saat kuukauden käyttöoikeuden, minkä jälkeen tekemäsi suunnitelmat jäävät sinulle PDF dokumentteina. Muita hinnoitteluvaihtoehtoja voit kokeilla hintalaskurilla opens.fi -sivulla. Voit laajentaa ohjelmistoa käytön mukaan ja kuukausimaksajana maksaa vain niiltä kuukausilta, kun käytät ohjelmistoa. Tietosi säilyvät tietokannassa ja voit jatkaa työskentelyä kun siihen on taas tarvetta.

Voit myös tilata Feelbeat Oy:ltä suunnittelupalvelun. Palveluun sisältyy toteutussuunnitelman laatiminen ja tarvittavien infomateriaalien tuotanto. Tilauksesta tehtävissä tapahtumasuunnitelmissa suunnittelijana toimii Vesa Walden, joka esitteli videolla ohjelmiston käyttöä. Walden kokenut tapahtumatuottaja 27 vuoden ajalta, tapahtumakouluttaja 16 vuoden ajalta ja Opens -ohjelmiston isähahmo.

Ota yhteyttä: sales@opens.fi tai soita 0400 645 435 / Vesa Walden.

One thought on “Kuinka voit laatia koronaturvallisen tapahtuman suunnitelman?

Comments are closed.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja