fbpx Tiedon rakenne – Opens ohjelmiston ydinominaisuus

Tiedon rakenne

Opensin keskeinen periaate on vakioitu tiedon rakenne. Vakioitu tietorakenne tuo sinulle paljon hyötyä. Se on yhteistyön ja tiimityön mahdollistaja. Kaikki Opens-käyttäjät tietävät logiikan, jonka mukaisesti tapahtumatieto on jäsennelty. Tämä tekee yhteistyöstä sujuvaa, tieto löytyy nopeasti ja uusia ihmisiä on helppo ottaa tiimiin mukaan.

Tiedon rakenne on vakio, mutta sisältö on omanlaisesi

Voit itse määritellä mitä tietojen osa-alueita tapahtumassasi tarvitaan ja tekemäsi tai tallentamasi sisällöt ovat sellaisia kuin itse haluat. Opensissa on kattava valikoima tietosisältöjä valmiina ja voit itse päättää mitä niistä otetaan käyttöön. Sellaiset sisällöt, mitä ei tapahtumassasi tarvita, voidaan laittaa pois näkyvistä tapahtuman asetuksista.

Voit myös tallentaa omia dokumenttejasi oikeiden otsikoiden alle, jolloin ne käyttäjät, joilla on oikeus valittuun kohtaan pääsevät muokkaamaan tai lukemaan dokumentin tietoja antamiesi oikeuksien mukaisesti. Näin voit sijoittaa muualla suunniteltuja dokumentteja Opensiin ja voit luottaa siihen, että kirjautumalla Opensiin, on siellä kaikki tapahtumassasi tarvittava tieto tallessa ja ajan tasalla.

Tarvittava tieto löytyy nopeasti

Vakioitu tiedon rakenne mahdollistaa asioiden nopean löytymisen tapahtumasta riippumatta. Mieti, kuinka paljon käytät aikaasi tietojen etsimiseen pilvikansioista tai sähköposteista. Yleensä tähän kuluu huomattavan paljon aikaa.

Olet saattanut myös tallentaa useita versioita, jolloin aikaa tärvääntyy lisää, kun koetat päätellä, mikä olikaan se lopullinen versio. Opensin avulla tieto löytyy nopeasti vaikka vuosien päästä. Tuttu tietorakenne mahdollistaa myös työskentelyn aloittamisen uudessa tapahtumassa, kun tiedät jo valmiiksi, miten tieto on jäsennelty. Tieto on myös aina ajan tasalla.

Näin Opensin tiedon rakenne toimii

Opensissa tieto on jäsennetty 4 tasoon, jotka on nimetty seuraavasti:

  1. Osa-alue, kuten esimerkiksi tekninen tuotanto. Näitä osa-alueita on 15 kpl.
  2. Aihe, esimerkiksi valotekniikka
  3. Sisältöotsikko, kuten kohdevalot
  4. Suunnittelusisältö , kuten kohdevalaistavat pisteet.
Tämä on tiedon rakenteen ylin taso: Osa-alueet

Voit antaa tiimisi jäsenille oikeuksia aihe-tason mukaisesti

Tiimisi käyttäjäoikeuksia voit rajata aihe-tason mukaisesti. Jos olet antanut tiimisi jäsenelle lukuoikeuden Rakenteet -kohtaan, pääsee hän lukemaan kaikki tietokentät ja tallennetut dokumentit Rakenteet -otsikon alta.

Tekninen tuotanto on osa-alue ja rakenteet, sähkö, vesi, jne. ovat aiheita.
Aiheista löytyy sisältöotsikoita
Sisältöotsikoiden alta löytyvät yksittaiset sisällöt.

Katso lisätietoa ohjeista

Opensin käyttämiseen on hyvä tukisivusto olemassa. Lue TÄSTÄ aiheeseen liittyvä käyttäjäohje.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja