fbpx Venueinfo - Venue Help Desk – Opens

Venueinfo – Venue Help Desk

Jokaisella tapahtumapaikalla on oma palvelusivusto.

Venueinfo on tarkoitettu tapahtumanjärjestäjän palvelemiseen

Venueinfo on tapahtumapaikan info-sivusto, joka parantaa vuorovaikutusta tapahtumanapaikan ja tapahtumanjärjestäjän kanssa. Se helpottaa tiedon löytymistä ja tarjoaa yksityiskohtaista tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Venue Help Desk on Venueinfoon kytketty asiakaspalvelukanava.

Venue Help Desk helpottaa tapahtumapaikan henkilöstön työtä, kun järjestäjän ei tarvitse soittaa tai lähettää sähköpostia jokaisesta asiasta erikseen. Viestien määrän vähentyessä vapautuu työaikaa muihin asioihin.

Vaikka henkilökohtaisten viestien määrä vähenee järjestäjä kokee saavansa parempaa palvelua, koska vastauksia kysymyksiin on saatavilla valmiin aineiston kautta kattavasti juuri sillä hetkellä kun tietoa tarvitaan.

Venue Help Desk tarjoaa myös sähköposteja paremman mahdollisuuden kommunikoida ja palvella henkilökohtaisesti tapahtumajärjestäjää.

Näin se toimii

Järjestäjä löytää tarvitsemansa tiedon kahdella tavalla: 1) Kirjoittamalla hakukenttää hakusanan. Hakutuloksissa näkyvät kaikki artikkelit, joissa sana on mainittu. 2) Selaamalla pääotsikoiden alle tallennettuja artikkeleita.

Venue Help Deskiin on mahdollisuus kytkeä chat -viestintä ja tukipalvelupyynnöt. Näitä voidaan käsitellä ja siirtää henkilöltä toiselle, sen mukaan kenelle asia kuuluu.

Tapahtumapaikka hyötyy Venue Help Deskistä, myös käytöstä saatavan analytiikan muodossa. Saat tietoosi esimerkiksi mitä hakusanoja järjestäjät käyttävät, mitkä ovat artikkeleiden lukumäärät, millaista palautetta kokemuksestaan järjestä antaa. Analytiikka auttaa tapahtumapaikkaa kehittämään omaa toimintaansa.

Tieto on tapahtumanjärjestäjälle tärkeää. Tutustu kirjoitukseen aiheesta TÄSTÄ.

Ota yhteys myyntiin

Esittelemme mielellämme Venue Help Deskin toimintaa ja keskustelemme omaan tapahtumapaikkaasi sopivasta ratkaisusta. Meidät tavoitat: sales@opens.fi tai puhelimella nro: 010 5086690

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja