fbpx Tila- ja aluesuunnittelu verkkokurssi – Opens

Tila- ja aluesuunnittelu verkkokurssi

160,00  Hintaan lisätään ALV24%

Tällä kurssilla saat kokonaisnäkemyksen tila- ja aluesuunnittelusta ja opit määrittelemään toimivan ja turvallisen tilaratkaisun tapahtumallesi. Kurssi aukeaa automaattisesti, kun olet tehnyt tilauksen. Jos olet saanut koodin kurssia varten, lisää se omaan kenttään kassalla. Koodi nollaa hinnan.

Tuotetunnus (SKU): VK12021-1 Osasto: Kurssi: Tapahtuman tila- ja aluesuunnittelun perusteet

Kuvaus

Aluesuunnittelu antaa reunaehtoja tapahtuman suunnitteluun. Mikä tilassa on mahdollista ja mitä rajoitteita tilaan liittyy.

Tällä kurssilla saat kokonaisnäkemyksen tila- ja aluesuunnittelusta ja opit määrittelemään toimivan ja turvallisen tilaratkaisun tapahtumallesi.

Kurssimateriaali on käytössäsi 6kk ajan ja voit palata aineistoihin koko kurssin voimassaoloajan. Kurssimateriaali koostuu n. 5-30min mittaisista videoista, joita voit katsoa omaan tahtiisi. Lisäksi kurssiin kuuluu ladattavia tukimateriaaleja. Kurssin tarkempi sisältä nähtävänä kurssisivulla. Siirry kurssisivulle TÄSTÄ.

Kurssin kouluttajana toimii kokenut  tapahtuma-alan ammattilainen Vesa Walden. Kurssin toteuttaa on Feelbeat Oy ja se on alunperin laadittu Karelia ammattikorkeakoulun toimeksiantona.

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja