fbpx Palvelujen tarjoajat – Opens

Palvelujen tarjoajat

Opens-portaali on tapahtumapalvelujen ”the place to be”.

Tapahtumajärjestäjien suunnittelualustan rinnalle on avattu palvelujen tarjoajille oma portaali, josta järjestäjät voivat hakea tarvitsemiaan palveluja ja palveluun tallennettuja tietoja voidaan siirtää automatisoidusti suoraan tapahtuman suunnitelmassa oikeaan paikkaan. Tämä säästää aikaa ja on hyvää palvelua tapahtuman järjestäjälle.

Ilmoita ilmaiseksi

Opens -portaalin kautta tapahtumalle tarjottava palvelu voi olla kaupallista tai yleishyödyllistä. Opens -portaali on paikka, jolla palveluusi kuuluva tieto saadaan kätevästi toimitettua tapahtuman järjestäjälle. Oman profiilin luominen ja palvelutietojen jakaminen Opens -portaalin kautta on maksutonta.

Myös julkiseksi määrittelemiesi palvelujen hakeminen, tapahtuman ilmoittamiin tarjouspyyntöihin ja työpaikkailmoituksiin vastaaminen on ilmaista. Omien ilmoitusten julkaisemiseen ja tapahtuman suunnittelemiseen tarvitaan maksullinen Opens – suunnittelulisenssi, jonka hinta on alkaen 50€. Tarjolla on myös ilmaisia suunnittelutyökaluja järjestäjälle.

Mikäli palvelusi on tarjolla Opens -portaalissa, voit helposti ohjata asiakkaasi hankkimaan Opens -suunnittelulisenssin verkkokaupastamme sijoittamalla oheisen bannerin esimerkiksi verkkosivullesi. Voit halutessasi myös hankkia itsellesi Opens -suunnittelulisenssin ja tarjota asiakkaallesi käyttöoikeuden osana palveluasi.

Toimivaa tiimityöskentelyä tapahtuman valmisteluun

Opens tuo yhteen tapahtumien omistajat, järjestäjät, alihankkijat, freelancerit ja vapaaehtoiset mahdollistaen yhteisen työskentelyn hallitusti ja tehokkaasti. Tapahtuman järjestäjä hyötyy paremmasta palvelusta nopeasti saatavien tietojen muodossa, mikä motivoi järjestäjiä käyttämään Opens portaalissa olevia palveluja. Myös palvelun tuottaja saa konkreettista hyötyä, kun palvelun perustiedot siirtyvät automaattisesti järjestäjälle ja palvelu on helpompi suunnitella kun järjestäjän tapa toimia Opens-menetelmällä on ennakkoon tiedossa.

Kun luot maksuttoman profiilin Opens-portaaliin, palvelusi löydetään sinne missä sitä tarvitaan.  Järjestäjä voi antaa myös sinulle työskentelyoikeuden tapahtuman suunnitelmassa. Tiedot eivät huku sähköpostitulvaan ja ovat aina ajan tasalla. Voit itse määritellä onko profiiliisi liitetty tieto yksityistä vai julkista.

Esimerkkejä tapahtumatiedoista, joita järjestäjä tarvitsee:

  • Esiintyjätiedot: lavakartat, riderit, promokuvat, ohjelman kuvaus
  • Tapahtumapaikkatiedot: pohjakuva, säännöt ja ohjeet, sähköpisteet
  • Rakennetiedot: mitat, kasausohjeet, rakennepiirustukset
  • Catering-tiedot: menut
  • Toimitusehdot, sopimuspohjat
  • Verkokortit, palkanmaksutiedot
  • Lupalomakkeet tai linkit lupahakemuksiin

Tapahtumajärjestäjien tarjouspyynnöt ja työpaikkailmoitukset

Tapahtumanjärjestäjä voi myös julkaista tarjouspyyntöjä portaalissa, joihin palveluntuottaja vastata ja jättää tarjouksen omalla profiilillaan.

Järjestäjä voi julkaista myös työpaikkailmoituksia ja rekrytoida freelancereita tai vapaaehtoisia tapahtumaansa töihin. Tällöin työnhaku tapahtuu omalla henkilökohtaisella Opens-profiililla, joista työnantaja tekee valintansa. Myös työsopimukset ja palkanmaksutiedot siirtyvät suoraan Opens-portaalissa. Kun pidät omat tietosi ajan tasalla, on keikkatöiden tekeminen todella helppoa kun tiedot siirtyvät profiilistasi suoraan työnantajalle.

Opens portal

Osoite

Feelbeat Oy
2246246-8
Kauppakatu 39, Crazy Town
40100 Jyväskylä
FINLAND

#pelastetaantapahtumat - Tapahtumateollisuus ry
Tehty Suomessa / Made in Finland Luotettava kumppani
© 2024 Feelbeat Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved. › Tietosuoja