fbpx

Yritys

Feelbeat Oy aloitti toimintansa vuonna 2009 nimellä Epeli Tapahtumapalvelut. Ajatuksena oli yhdistää tapahtumatuotannot ja digitaaliset palvelut lastenkulttuurin parissa. Aika ei tuolloin ollut vielä kypsä suunnitellulle palvelulle ja lopullista versiota ei viety koskaan käytäntöön asti. Itse jatkoin työskentelyä tapahtumatuotantojen parissa, mitä olen työkseni tehnyt jo 25 vuotta. Epelin perustaminen oli kuitenkin Opensin alkusysäys. Kehitystyö tapahtui vuosien aikana pienin askelin muiden töiden ohella. Monta polkua ehdittiin kulkea, ennen kuin idea kiteytyi toteutettavaksi sovellukseksi. Vuoden 2016 alussa totesimme digitalisaation olevan osa ihmisten arkipäivää. Myös nopea tekniikan kehittyminen tuo uusia mahdollisuuksia. Samalla tapahtumien merkitys on kasvanut matkailun- ja kaupan vetovoimatekijänä ja yleisön odotusarvo tapahtumien palveluille on kasvanut. Laki- ja viranomaisvaatimukset järjestäjän ammattitaitoa kohtaan on noussut ja järjestäjämäärät kasvavat voimakkaasti. Nykyisin jopa 85% järjestäjistä on hyvin kokemattomia.

Yrityksen nimi muuttui Feelbeat Oy:ksi ja toiminta polkaistiin tosissaan käyntiin. Vuosien varrella olen myös törmännyt lukuisiin karikoihin tapahtumatuotannon parissa. Oppia on tullut paljon n.3000 tapahtuman toteutuksesta joissa olen ollut mukana. Olen myös kouluttanut tapahtumatuottajia yli 10 vuotta, mikä on ollut erinomainen tilaisuus keskustella järjestäjien kokemista haasteista ja ongelmista. Missionamme on auttaa järjestäjiä toteuttamaan toimivia ja turvallisia tapahtumia, sekä helpottaa työn tekemistä. Olemme onnistuneet kokoamaan Feelbeat Oy:lle hienon tiimin työskentelemään tämän asian eteen.

Tapahtuma-alan käytännön tarpeeseen syntyi Opens-ohjelmistot. Tuoteperheestä Open Venue valmistui ensimmäisenä ja sittemmin Open Shop ja Open Event. Opens on otettu tapahtuma-alalla hyvillä mielin vastaan ja sen tuoma helpotus saa hymyn asiakkaiden huulille yhä uudestaan. Ohjelmistoilla tuotetaan tapahtumia, hallinnoidaan tapahtumapaikkoja ja koulutetaan tuottajia jo monessa toimipaikassa ja määrä kasvaa koko ajan.

Syksyllä 2019 käynnistyi Opens 2.0. kehitystyö.  Opensilla on toteutettu n. 350 tapahtumaa ja perustettuja tapahtumapaikkoja on vuonna 2019 n. 125. Tämä on ollut kuitenkin vasta alkua.  Opensiin on kaivattu kovasti projektinhallinnan työvälineitä ja monia tapahtumasuunnittelua helpottavia ominaisuuksia. Nyt niitä tulee. Katso lisää Opensin toimintalogiikasta ja kehitysprojektista kampanjasivulta: opens.fi/opens2

Tule sinäkin mukaan Opens käyttäjäksi!

Vesa Walden, Feelbeat Oy

Omaa tuottajahistoriaani on kuvattu koulutussivulla: opens.fi/eventup

 

Feelbeat Oy
2246246-8

Kauppakatu 39, Crazy Town

40100 Jyväskylä

sales@opens.fi

Tilaa Demo

Tilaa  Opens esittely täyttämällä tietosi ja kokeile itse demolla.

© Feelbeat Oy 2019

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Tilaa ilmainen demo!

Demo on käytettävissäsi seitsemän vuorokautta. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta. Tämän jälkeen voit itsenäisesti testata ohjelmistoa.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

 

Voit testata itsenäisesti Open Venue ohjelmistolla tuottamista seitsemän vuorokauden ajan. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

Pyydä yhteydenottoa

 

Haluatko keskustella tarkemmin soveltuvuudesta tarpeisiisi? Jätä yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

 

Voit testata itsenäisesti Open Event ohjelmistolla suunnittelua seitsemän vuorokauden ajan. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Pyydä Tarjous!

Täytä tietosi niin olemme yhteydessä!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!