fbpx

YHTEISKÄYTTÖ

Mitä tarkoittaa Open Event yhteiskäyttö?

Open Event – ohjelmiston hankinta voidaan toteuttaa yhteishankintana. Tällöin lisenssin haltijana toimii pääkäyttäjä ja ohjelmistokustannus jakautuu toimijoiden kesken.

Tapahtumien tietohin pääsevät pääkäyttäjä ja järjestäjän liittämät henkilöt. Näin siis tapahtumissa voi olla täysin eri henkilöt, jotka eivät näe toistensa tietoja ellei tapahtuman järjestäjä anna siihen oikeutta. Tämä mahdollistaa samassa järjestelmässä itsenäisten tapahtumien toimimisen.

Mitä hyötyä on Open Event yhteiskäytöstä?

Tapahtumien järjestäjille tulee automaattisesti Opens – ohjelmiston tapahtumasuunnitteluun tuomat hyödyt. Lisäksi yhteiskäyttö luo alustan tapahtumien väliselle yhteistyölle esimerkiksi resurssipulan paikkaamiseen, tuurauksiin, hyvien käytäntöjen vaihtamiseen tai kustannustehokkuuteen.

Onko teilläkin järjestetty tilaisuuksia, joissa on innokkaasti todettu, että meidän pitäisi tehdä enemmän yhteistyötä? Open Event on alusta, joka mahdollistaa yhteistyön.

Mikä on Open Event?

Open Event on suunnitteluohjelmisto tapahtumien käytännön toteutukseen ja on osa Opens- tuoteperhettä. Ohjelmisto soveltuu tapahtumasuunnitteluun, järjestäjien palvelemiseen, tapahtumien ulkoistamiseen ja kouluttamiseen. Suunnittelussa tuotetaan tietoa, jota erikoisosaajat tarvitsevat oman työnsä toteutukseen. Esimerkiksi tekniikka tai catering. Järjestäjä voi liittää toimijoita tapahtumaansa ja määritellä näiden näkymät ja oikeudet.

Open Eventin avulla: 1) varmistetaan jatkuvuus avainhenkilömuutoksissa, 2) parannetaan tapahtuman onnistumiseen oleellisesti vaikuttavaa esituotannon suunnittelua, 3) dokumentoidaan tietoa poikkeustilanteita ja jatkokäyttöä varten ja 4) tarjotaan järjestäjälle kokonaiskuva käytännön asioihin vaikuttavista yksityiskohdista. Lisäksi ohjelmistossa on näppäriä työvälineitä, kuten Alue-editori, pohjakuvan piirtämiseen.

Opens on kehitetty Suomessa, toimii myös mobiilisti ja omalle laitteelle ei tarvitse ladata ohjelmia.

Katso lisää TÄSTÄ

TARJOUS YHTEISHANKINNASTA:

Kiinnostus yhteiskäyttöön on helppo selvittää järjestämällä tapahtumakoulutuspäivä, jossa osana koulutusta käytetään Open Event ohjelmistoa.

Mikäli ohjelmistohankinta ei kuitenkaan  jostain syystä toteudu on koulutuspäivän annista silti suuri hyöty tapahtumien järjestäjille.

Hyödynnä huipputarjous, jolla tuotat konkreettista lisäarvoa alueesi tapahtumatoimijoille!

1.Koulutuspäivä

Päivän teemoina tapahtuman johtaminen ja aluesuunnittelu. Pääpaino on vahvassa teemojen asiasisällössä, joka esitetään innostavasti ja näkökulmia avaten. Koulutuksessa tehdään myös aluesuunnitteluharjoitus Opensin avulla ja lopuksi tutustutaan Opens ohjelmistoon.

Koulutuksen kesto n.5-6h

Tilaaja järjestää koulutuspaikan ja mahdolliset tarjoilut , sekä kutsuu tilaisuuteen osallistujat.

Koulutuspäivän hinta on 1500€.

Hintoihin lisätään ALV 24%

2. Opens hankinta

Koulutuksessa on ryhmänä tutustuttu Opens ohjelmiston toimintaan ja sen jälkeen kysytään kiinnostusta yhteishankintaan.

Opens ohjelmisto rajattomalla tapahtuma, käyttäjä ja tapahtumapaikkamäärällä on normaalihinnaltaan ensimmäisen vuoden osalta 3500€ ja jatkovuosilta 2500€ per 12kk.

Hankinnasta vähennetään koulutuksen hinta 1500€, jolloin maksettavaa jää 2000€. Tämä jyvitetään yhteishankintaan osallistuvien kesken. Tilaus tehdään lisenssinhaltijalle, esimerkiksi kehitysyhtiölle. Tämä taas laskuttaa jyvitettävät osuudet muilta toimijoilta.

Hankintatarjous on voimassa kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen. Käyttöönotto voidaan sopia haluamallenne ajankohdalle, mistä alkaa 12kk lisenssiaika.

3. Käyttöönotto

Ensimmäisen vuoden maksuun sisältyy käyttöönottopalvelu. Autamme rakentamaan yhteiskäyttöön Teille toimivan käytännön ja opastamme ohjelmiston käyttämisessä. Käyttöönottoon sisältyy aloituswebinaari, josta tehdään tallenne. Voitte palata tallenteeseen jälkeenpäin tarpeen mukaan. Webinaarin lisäksi jokainen osallistuja voi käydä Opens käytön verkkokurssin, jossa käydään Opens -tapahtumasuunnittelu yksityiskohtaisesti läpi. Verkkokurssimateriaaliin voin palata uudelleen ja hyödyntää sitä tapahtumasuunnittelun rinnalla.

Koulutusmateriaali oli selkeää.

Samoin Vesa osasi esittää asiat ymmärrettävästi.

Suosittelen muillekin!

Jasmine Sepponen

matkailupäällikkö, Witas Oy

Koulutuksen toteuttaja:

Feelbeat Oy

Y-tunnus: 2246246-8

Kauppakatu 39

40100 JYVÄSKYLÄ

www.opens.fi

Yhteystiedot:

Vesa Walden

p. 0400 645 435

vesa.walden(at)opens.fi

Osallistuitko koulutukseen? Anna palautetta tästä:

Tutustu Opens ohjelmiston käyttöohjeisiin:

Ota yhteyttä:

10 + 1 =

Feelbeat Oy
2246246-8

Kauppakatu 39, Crazy Town

40100 Jyväskylä

FINLAND

sales@opens.fi

© Feelbeat Oy 

Oikeudet muutoksiin pidätetään

All rights reserved

Tilaa Demo

Tilaa  Opens esittely täyttämällä tietosi ja kokeile itse demolla.

Liity Opens postituslistalle!

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat heti tiedon viimeisimmistä uudistuksista.

Olet onnistuneesti liittynyt postituslistalle!

Tilaa ilmainen demo!

Demo on käytettävissäsi seitsemän vuorokautta. Voit itsenäisesti testata ohjelmistoa sen ajan. Jos tarvitset lisää aikaa voit pyytää uuden demon tästä samasta linkistä. Saat myös lisätietoja ja ohjeita sähköpostiisi.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty. Avaa itsellesi käyttäjätunnus niin teemme sille demotapahtuman mahdollisimman pian. Katso lisätietoja sähköpostistasi.

Testaa ohjelmistoa!

 

Voit testata itsenäisesti Open Venue ohjelmistolla tuottamista seitsemän vuorokauden ajan. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

Pyydä yhteydenottoa

 

Haluatko keskustella tarkemmin soveltuvuudesta tarpeisiisi? Jätä yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa seitsemän päivän ajan!

 

Voit testata itsenäisesti Opens ohjelmistolla tapahtuman suunnittelua seitsemän vuorokauden ajan. Saat sähköpostiisi lisätietoja. Jos tarvitset lisäaikaa, voit tilata demon uudelleen.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty! Tee seuraavaksi Opens käyttäjätunnus itsellesi. Avaamme demon omalle käyttäjätunnuksellesi. Opens.fi sivulla on linkki tunnuksen rekisteröimiseen ja olet saanut sähköpostiisi lisätietoa. Mukavia hetkia Opens tapahtumasuunnittelun parissa!

Pyydä Tarjous!

Täytä tietosi niin olemme yhteydessä!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Request for free Opens software demo!

Demo is availible for seven days. You can test planning events by yourself. Adding new venues and openig new events is not availible on demo use.

 

Thank you! Your order was succesful.Check your email and first create a username. We will open demo for your username.

Request for free Opens software demo!

Demo is availible for seven days. You can test planning events by yourself. Adding new venues and openig new events is not availible on demo use.

 

Thank you! Your order was succesful.Check your email and first create a username. We will open demo for your username.