fbpx

OPEN VENUE

paikkakohtainen digitaalinen työväline tapahtumien järjestämiseen.

Opens ohjelmiston avulla tapahtumapaikka

voi parantaa palveluaan.

 

Järjestäjät tarvitsevat tietoa ja työvälineitä.

 

TÄMÄ ON OPEN VENUE:

Tieto löytyy yhdestä paikasta

Open Venue on paikkakohtainen digitaalinen työväline tapahtumien toteutukseen ja hallintaan. Siinä yhdistyy toimialaosaaminen ja digitaalinen käyttöjärjestelmä. Tapahtumapaikka toimii lisenssin haltijana ja myöntää käyttöoikeuden tilaansa tulevalle tapahtumalle. Tapahtuman järjestäjä voi johtaa ja suunnitella tapahtuman toteutusta ja paikan omistaja näkee tilaan liittyvän suunittelutiedon reaaliaikaisesti. Tiedon kerääntyessä tietokantaan paranee ennakointi, tiedon kulku, dokumentointi ja  palvelu.

Parempi palvelu näkyy suoraan myynnissä ja myyntikatteessa.

Opens ohjelmistojen avulla tapahtumapaikka voi tuottaa yksityiskohtaista tietoa ja käytännöllisiä työvälineitä tapahtumanjärjestäjälle.

Ohjelmistossa voidaan hyvin suunnitella tapahtumia sisä- ja ulkotiloissa.

Kokeile Opensia ilmaisella demolla

Tapahtumapaikan menestystekijät:

Merkittävä tekijä tapahtuman onnistumiselle on tapahtumajärjestäjän ja tapahtumapaikan välinen vuorovaikutus. Tapahtumapaikkaan liittyy omia käytäntöjä, sääntöjä tai tilan tekniset olosuhteet ohjaavat järjestäjän suunnittelua ja tapahtumaratkaisun syntymistä. Esimerkiksi sähkö, hälytytysjärjestelmät, ovien avaukset, ripustukset, jätehuolto jne. Tämä tieto on usein yksityiskohtaista, sitä on määrällisesti paljon ja paikkaan liittyy hiljaista tietoa. Virheellinen tai suppea tieto aiheuttaa tapahtuman aikana monenlaista harmia järjestäjälle. Yllättävää kyllä, monessa paikassa asiat kerrotaan suullisesti jokaiselle järjestäjälle erikseen tai järjestäjää pomputellaan henkilöltä toiselle riittävän tiedon saamiseksi…. Miten järjestäjä saa tätä tarvitsemaansa yksityiskohtaista tietoa tapahtumapaikastasi?

Open Venuessa tieto on järjestäjällä jatkuvasti saatavana ja suoraan muokattavissa tuotantosuunnitelmaksi. Tapahtuman järjestäjällä on kaksi tapaa tarvittavat aineistot tapahtumapaikalta, jolla on Open Venue käytössä: 1) Tapahtumapaikka luo tapahtuman käyttäjälle, mikäli järjeställä ei ole omaa Opens- ohjelmistoa käytössä. 2) Tapahtumapaikka integroi tiedot suoraan järjestäjän tapahtumaan, mikäli järjestäjällä on oma Opens- ohjelmisto käytössään. Molemmissa tapauksissa tapahtumapaikalle aukeaa oma näkymä tapahtuman aikatauluun, aluesuunnitelmaan, tekniseen toteutukseen ja lupa-asioihin. Eli niihin tietoihin, jotka tapahtumapaikka tarvitsee. Järjestäjällä on valmiina pohjakuvat, tapahtumapaikan infot, sähkölähdöt jne. joihin suunnittelu voidaan suoraan tehdä.

Tapahtumapaikan tärkein tehtävä siis on 1) ylläpitää ja tarjota ajantaista tietoa ja 2) ohjata järjestäjää suunnittelussa tarpeen vaatiessa.

Open Venuen avulla pystyt kehittämään tapahtumapaikkasi palvelua ja tehostamaan omaa työtäsi!

Katso video miten Open Event käyttäjä pyytää tapahtumapaikalta tietoja:  Tapahtumapaikan tietojen integrointi

Katso lisää tapahtumapaikkojen kehittämisestä:

Ominaisuudet

Ohjaavat prosessit

Open Venuessa on tapahtumapaikkaan soveltuvat tuotantoprosessit määriteltynä valmiiksi. Tuotantotyypin ja sen laajuuden mukaisesti. Esimerkiksi yksityistilaisuudessa lupakäytännöt ovat erilaiset kuin yleisötilaisuudessa. Laajimmillaan prosessi voi olla esimerkiksi isossa yleisötapahtumassa, kun taas vaikka yksittäisen myyntipisteen toteutuksen prosessi on suppea. Prosessi on kuvattu kätevinä tasoina  jolloin järjestäjä voi liikkua tuotannon eri vaiheiden välillä haluamallaan tavalla.

Aluesuunnittelueditori

Tapahtumasuunnittelun oleellinen osa on selkeän pohjakuvan laatiminen. Aluesuunnittelueditorilla voit piirtää tapahtuma-alueen rakenteita, reittejä ja tehdä merkintöjä pohjakuvaan. Aluesuunnittelueditorissa voit piirtää päällekkäisille tasoille, jolloin kuvasta voidaan napsauttaa osia päälle ja pois halutulla tavalla. Esimerkiksi pelastusväylät, sähköpisteet, kulkureitit jne. Aluesuunnittelueditori skaalaa piirretyt elementit mittakaavaan, jolloin pohjakuva vastaa todellisuutta.

Alihankkijoiden kytkeminen mukaan toteutukseen

Järjestäjä voi halutessaan antaa myös oikeuksia tuotannon osa-alueiden toteuttajille, jolloin järjestäjä voi jakaa tehtäviä esimerkiksi valituille alihankkijoille. Esimerkiksi ääniteknikko voi suunnitella oman osuutensa toteutusta. Open Venue esittää oikeat kysymykset joiden avulla kokemattomampikin järjestäjä osaa ilmaista tarpeensa ammattilaiselle ja sopiva ratkaisu löytyy yhdessä ns. co-creation menetelmällä.

Budjetointi

Open Venuessa on valmiita budjettipohjia eri tuotantotyypeille. Järjestäjä voi myös laatia oman budjettipohjansa haluamallaan sisällöllä. Osabudjetit (esimerkiksi ohjelma, tekninen toteutus, markkinointi jne) saadaan omina osioinaan ja tulosbudjetti tekee näistä yhteenvedon.

Lomakkeet ja asiakirjat

Open Venuessa on valmiit lomakepohjat viranomaisilmoituksia, tapahtumapaikan omia lomakkeita ja muita tarvittavia tuotantodokumentteja varten. Järjestäjän ei tarvitse miettiä millä lomakkeella tarvittava ilmoitus tehdään

Laskurit

Open Venue järjestelmässä on valmiina työkaluina myös erilaisia laskureita, jolla voidaan arvioida tapahtuman tarpeita. Esimerkiksi wc:t, jätemäärät, kapasiteetti jne.

Raportointi

Järjestäjän on tärkeää saada dokumentteja myös jaettua. Open Venuessa voit jokaisesta tuotantovaiheesta ladata PDF-asiakirjan joka muodostaa kokonaisvaltaisen tuotantosuunnitelman. Lisäksi on mahdollista ladata yksittäisistä osista asiakirjoja, esimerkiksi budjetti ja ohjelma.  Näin tiedostot on helppo tulostaa tai jakaa sähköpostilla.

Henkilöstö

Voit laatia tapahtumaasi erilaisia työaikasuunnitelmia, suunnitella organisaation ja tehdä tarvittavat työ- tai alihankintasopimukset.

Tekninen toteutus

Voit tehdä yksityiskohtaisen suunnitelman esimerkiksi rakenteisiin, ääni- ja valotekniikkaan, sähkönjakamiseen pyroteknikkaan ja turvallisuuteen.

Kokeile Opensia ilmaisella demolla

Hinnoittelu

Open Venue lisenssien hinta muodostuu aina per tapahtumapaikka. Tilattava lisenssimäärä vaikuttaa hintaan.

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai tee tilaus viereisen linkin lomakkeella.

Tilaa Opens:

Tarjouspyyntö

12 + 13 =

Usein kysytyt kysymykset

Tässä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia. Vastaamme mielellämme muihin kysymyksiisi.

Sopiiko Open Venue pienten tapahtumien toteutukseen?

Kyllä sopii. Voit valita tuotantoprosessin laajuuden haluamallasi sisällöllä pienempiin tapahtumiin. Pienten yleisömäärienkin tapahtumissa on useita toisiinsa vaikuttavia asioita. Esimerkiksi jos käytätä sähköä, äänentoistoa, sinulla on joku esiintymässä ja alueella on rakenteita tai kalusteita Opensin hyöty konkretisoituu sinulle nopeasti. Myös lupa-asiat koskevat myös pieniä tilaisuuksia useilta osin. Esimerkiksi Teosto.

Mitä tapahtuu tiedoille kun lisenssi ei ole enää voimassa?

Vanhoihin  tapahtumatietoihin pääsee edelleen normaalisti. Uusien tapahtumien avaaminen edellyttää voimassa olevaa lisenssiä

Mitä jos tapahtuman aikan netti ei toimi?

Opensin käytön painopiste on tapahtuman suunnitteluvaiheessa ennen tapahtumaa. Halutut materiaalit on mahdollista ottaa ulos PDF-aineistona, mitä suosittelemme ottamaan tapahtumaa varten valmiiksi talteen.

Onko käyttäjien tai tapahtumien määrää rajoitettu?

Open Venuessa on rajaton tapahtuma- ja käyttäjämäärä. Tapahtumapaikka hankkii ohjelmistolisenssin alueeseen johon tapahtumia myöntää.

Kuka näkee tapahtuman tiedot?

Tapahtumanjärjestäjä päättää kuka näkee tapahtumatiedot antamalla oikeuksia tapahtumaan. Open Venue ohjelmistossa Venue adminilla on katseluoikeus tapahtuman aikatauluun, aluesuunnitelmaan, teknisen toteutukseen ja lupa-asioihin. Kaikki muut edellyttävät tapahtumanjärjestäjän hyväksyntää

Onko tapahtumapaikassa pakko käyttää Open Venueta?

Tapahtumapaikan omistaja päättää säännöt jotka koskevat tapahtumapaikkaa. Open Venue tuo paljon hyötyjä järjestäjälle ja yhtenäinen käytäntö helpottaa toimintaa. Tapahtuman järjestäjällä on kuitenkin lopullinen vastuu tapahtumansa toteutuksesta joka tapauksessa ja järjestäjä tekee sen mukaisesti omat päätöksensä tapahtumaansa liittyen.
Muuta kysyttävää?

Feelbeat Oy
2246246-8

Kauppakatu 39, Crazy Town

40100 Jyväskylä

FINLAND

sales@opens.fi

© Feelbeat Oy 

Oikeudet muutoksiin pidätetään

All rights reserved

Tilaa Demo

Tilaa  Opens esittely täyttämällä tietosi ja kokeile itse demolla.

Tilaa ilmainen demo!

Demo on käytettävissäsi seitsemän vuorokautta. Voit itsenäisesti testata ohjelmistoa sen ajan. Jos tarvitset lisää aikaa voit pyytää uuden demon tästä samasta linkistä. Saat myös lisätietoja ja ohjeita sähköpostiisi.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty. Avaa itsellesi käyttäjätunnus niin teemme sille demotapahtuman mahdollisimman pian. Katso lisätietoja sähköpostistasi.

Testaa ohjelmistoa!

 

Voit testata itsenäisesti Open Venue ohjelmistolla tuottamista seitsemän vuorokauden ajan. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

Pyydä yhteydenottoa

 

Haluatko keskustella tarkemmin soveltuvuudesta tarpeisiisi? Jätä yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa seitsemän päivän ajan!

 

Voit testata itsenäisesti Opens ohjelmistolla tapahtuman suunnittelua seitsemän vuorokauden ajan. Saat sähköpostiisi lisätietoja. Jos tarvitset lisäaikaa, voit tilata demon uudelleen.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty! Tee seuraavaksi Opens käyttäjätunnus itsellesi. Avaamme demon omalle käyttäjätunnuksellesi. Opens.fi sivulla on linkki tunnuksen rekisteröimiseen ja olet saanut sähköpostiisi lisätietoa. Mukavia hetkia Opens tapahtumasuunnittelun parissa!

Pyydä Tarjous!

Täytä tietosi niin olemme yhteydessä!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Request for free Opens software demo!

Demo is availible for seven days. You can test planning events by yourself. Adding new venues and openig new events is not availible on demo use.

 

Thank you! Your order was succesful.Check your email and first create a username. We will open demo for your username.

Request for free Opens software demo!

Demo is availible for seven days. You can test planning events by yourself. Adding new venues and openig new events is not availible on demo use.

 

Thank you! Your order was succesful.Check your email and first create a username. We will open demo for your username.