fbpx

OPENS – Tuotteet

Toteutat itse, mutta et yksin.

on paikkakohtainen digitaalinen työväline tapahtumien suunnitteluun ja johtamiseen. Siinä yhdistyy toimialaosaaminen ja digitaalinen käyttöjärjestelmä. Tapahtumapaikka toimii lisenssin haltijana ja myöntää käyttöoikeuden tilaansa tulevalle tapahtumalle, jolloin järjestäjä voi johtaa ja suunnitella tapahtuman toteutusta ja venue näkee paikkaansa liittyvän suunittelutiedon reaaliaikaisesti. Tapahtumapaikka voi palvella järjestäjää ajantasaisella ja yksityiskohtaisilla paikkatiedoilla.

Ilmainen Venue esittely

on yksilöllinen ja kalenteripohjainen verkkokauppa-alusta myyntipaikkojen, tilavarausten ja lisäpalvelujen myyntiin. Open Shop on tarkoitukseen suunniteltu valmis konsepti, joka on myyntitoiminnoiltaan räätälöitävissä tarpeen mukaan. Ulkoasultaan kauppa on oman brändisi näköinen. Voit myös palvella asiakasta ostotapahtumassa henkilökohtaisesti tarvittaessa.

Ilmainen Shop esittely

on järjestäjien ja tapahtumapalvelujen toimittajien työväline. Open Event tekee tapahtuman suunnittelusta tiimityötä tiedon kerääntyessä yhteiseen tietokantaan. Reaaliaikainen tieto mahdollistaa sujuvan projektin johtamisen ja tiedon dokumentoituminen tuo turvaa järjestäjälle henkilömuutoksissa ja muissa poikkeustilanteissa. Tapahtumatiloja yksityiskohtaisine tietoineen on mahdollisuus luoda rajattomasti itse tai tiedot on mahdollisuus pyytää valmiina tapahtumapaikalta, joka käyttää Open Venue -ohjelmistoa.

Ilmainen Event esittely

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelu sopii esimerkiksi tapahtumapaikan toimintamallien kehittämiseen, tuotanto-osaamisen parantamiseen, uusien tapahtumien ja konseptien käynnistämiseen. Opens työvälineiden käyttöönoton yhteydessä on erinomainen tilaisuus kehittää omaa toimintaa myös kokonaisvaltaisesti ja Opensista saadaan irti paras mahdollinen hyöty kun kehitystyössä huomioidaan digitaalisten työvälineiden käyttäminen.

HYÖTYJÄ

Feelbeat Oy
2246246-8

Kauppakatu 39, Crazy Town

40100 Jyväskylä

sales@opens.fi

Tilaa Demo

Tilaa  Opens esittely täyttämällä tietosi ja kokeile itse demolla.

© Feelbeat Oy 2019

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Liity Opens postituslistalle!

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat heti tiedon viimeisimmistä uudistuksista.

Olet onnistuneesti liittynyt postituslistalle!

Tilaa ilmainen demo!

Demo on käytettävissäsi seitsemän vuorokautta. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta. Tämän jälkeen voit itsenäisesti testata ohjelmistoa.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

 

Voit testata itsenäisesti Open Venue ohjelmistolla tuottamista seitsemän vuorokauden ajan. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

Pyydä yhteydenottoa

 

Haluatko keskustella tarkemmin soveltuvuudesta tarpeisiisi? Jätä yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Testaa ohjelmistoa!

 

Voit testata itsenäisesti Open Event ohjelmistolla suunnittelua seitsemän vuorokauden ajan. Otamme sinuun ensin yhteyttä sopiaksemme ajankohdasta ja tarvittavasta opastuksesta.

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!

Pyydä Tarjous!

Täytä tietosi niin olemme yhteydessä!

Tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, otamme yhteyttä pian!